Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737657480

Copa 737657480 Información oficial sobre el partido 737657480 en Hattrick

18.09.2024 21:50:00

Rayo San Salvador Alineación oficial del equipo 'Rayo San Salvador' en el partido 0 - 9 Patatas Bravas Regal Alineación oficial del equipo 'Patatas Bravas Regal' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Rayo San Salvador Alineación oficial del equipo 'Rayo San Salvador' en el partido 0 - 7 Patatas Bravas Regal Alineación oficial del equipo 'Patatas Bravas Regal' en el partido
Tiene un resultado normal 0.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rayo San Salvador

Patatas Bravas Regal

Goles Goles

  • 137 Minuto 8 (Gol evento especial extremo + rematador): Randolph Baker va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 8 de joc. Siregan Hovhannesyan es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 0 - 1. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.
  • 183 Minuto 10 (Gol por la derecha): Germán Ferreira va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 2 per als visitants.
  • 119 Minuto 38 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Siregan Hovhannesyan va treure un córner llarg cap al segon pal que en Rassoul Pam, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 0 - 3.
  • 182 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 40 de partit va donar a Patatas l'avantatge per 0 - 4. Yaqout Bin Hilal Al-Malki en va ser l'anotador.
  • 182 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Reinaldo Corona va aprofitar un error defensiu al minut 42, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 5 al marcador per a Patatas.
  • 185 Minuto 61 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Patatas van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Yaqout Bin Hilal Al-Malki va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 6 pujava al marcador.
  • 183 Minuto 69 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 69, Patatas va augmentar el seu avantatge a 0 - 7, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Birhanu Ejeta.
  • 118 Minuto 84 (Gol evento especial córner peinado): En Yaqout Bin Hilal Al-Malki entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Patatas, un peu providencial d'en Rassoul Pam va situar el 0-8 al panell digital.
  • 183 Minuto 90 (Gol por la derecha): Al minut 90, un xut de Rassoul Pam des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 9 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Després de 33 minuts, Siregan Hovhannesyan va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Héctor Ruiz va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 281 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Al minut 41 de partit, Germán Ferreira va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 216 Minuto 59 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Tariq Khater va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Reinaldo Corona, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 282 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Birhanu Ejeta, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 78 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Patatas va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 282 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Yaqout Bin Hilal Al-Malki va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 86, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Yaqout Bin Hilal Al-Malki.