Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737655344

Copa 737655344 Información oficial sobre el partido 737655344 en Hattrick

18.09.2024 21:45:00

Zhoares F.C Alineación oficial del equipo 'Zhoares F.C' en el partido 0 - 8 Clube futebol os Unidos Alineación oficial del equipo 'Clube futebol os Unidos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Bueno (7))
Zhoares F.C Alineación oficial del equipo 'Zhoares F.C' en el partido 0 - 9 Clube futebol os Unidos Alineación oficial del equipo 'Clube futebol os Unidos' en el partido
Tiene un resultado normal 0.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.93Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Zhoares F.C

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 25 (Ocasión de contra por el centro): En Vitorino Assunção va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Leonel de Araújo es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Clube futebol os Unidos

Goles Goles

  • 172 Minuto 33 (Gol por la izquierda): futebol va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 33. Federico Fasanotti va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 181 Minuto 36 (Gol por el centro): Cuono Romanello va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 36, i va fer pujar el 0 - 2 per a futebol.
  • 181 Minuto 60 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Otmund Leibetseder de futebol l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 3 al minut 60 de partit.
  • 183 Minuto 67 (Gol por la derecha): Al minut 67, futebol va augmentar el seu avantatge a 0 - 4, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Silviu Constantinescu, amb un xut sec des de la dreta.
  • 138 Minuto 80 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Hartwin Domes va anar directament als peus de Niko Ripattila que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 0 - 5.
  • 117 Minuto 82 (Gol evento especial cansancio): En Leonel de Araújo havia sortit la nit anterior a una coneguda discoteca de la ciutat. Per aquesta raó, va errar en un control, que el va aprofitar en Hartwin Domes per endur-se la pilota i posar el 0 - 6 al marcador.
  • 182 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Al minut 82 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Cuono Romanello va ser l'anotador del 0 - 7.
  • 182 Minuto 87 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Silviu Constantinescu, que va ser qui va marcar 0 - 8, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del futebol que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Mario Pijuán, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Silviu Constantinescu de futebol la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.