Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737643777

Copa 737643777 Información oficial sobre el partido 737643777 en Hattrick

18.09.2024 18:55:00

Les diables assoiffés Alineación oficial del equipo 'Les diables assoiffés' en el partido 1 - 7 IFC Djigo Hessut Alineación oficial del equipo 'IFC Djigo Hessut' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Les diables assoiffés Alineación oficial del equipo 'Les diables assoiffés' en el partido 0 - 4 IFC Djigo Hessut Alineación oficial del equipo 'IFC Djigo Hessut' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Les diables assoiffés

Goles Goles

  • 186 Minuto 37 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El 1 - 2 va arribar gràcies a una falta feta per aturar un contraatac per part del Diablo. La falta va servir per comprovar que l'estratègia ofensiva era una bona arma d'aquest equip, ja que en Bilel Garrab va rematar tot sol dins de l'àrea petita.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 33 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada increïble de Azer Zehani de Diablo va travessar tot el camp i va anar a parar als peus de Jad Akiki al minut 33 però la jugada va fallar per molt poquet...quina toia de jugador!
  • 236 Minuto 48 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Santiago Labraña Peña no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Jorge Villafañe estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

IFC Djigo Hessut

Goles Goles

  • 170 Minuto 30 (Gol de falta): Hessut va passar a dominar el partit per 0 - 1 després d'un golàs de falta de Saïdou Dera.
  • 182 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Al minut 35 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Paolo Cavallotti va ser l'anotador del 0 - 2.
  • 182 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 39 de partit va donar a Hessut l'avantatge per 1 - 3. Paolo Cavallotti en va ser l'anotador.
  • 182 Minuto 59 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Amadou Nouma, que va ser qui va marcar 1 - 4, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 181 Minuto 70 (Gol por el centro): Rudecindo Muchaypiña va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 70, i va fer pujar el 1 - 5 per a Hessut.
  • 181 Minuto 72 (Gol por el centro): Al minut 72, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Rudecindo Muchaypiña va augmentar l'avantatge de Hessut a 1 - 6 amb un xut ras arran de pal.
  • 181 Minuto 75 (Gol por el centro): Al minut 75, 刘 (Liu) 若坤 (Ruokun) va augmentar l'avantatge de Hessut a 1 - 7 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Adolf Björk va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 27, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Olo Kaldur va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 282 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Al minut 36 Olo Kaldur va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de 刘 (Liu) 若坤 (Ruokun), i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 281 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Saïdou Dera quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Olo Kaldur, però la pilota va topar amb el travesser.