Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737631653

Amistoso (RC) 737631653 Información oficial sobre el partido 737631653 en Hattrick

15.09.2024 09:00:00

FC Green Rams Alineación oficial del equipo 'FC Green Rams' en el partido 2 - 4 Studenitz Raptors Alineación oficial del equipo 'Studenitz Raptors' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC Green Rams Alineación oficial del equipo 'FC Green Rams' en el partido 0 - 1 Studenitz Raptors Alineación oficial del equipo 'Studenitz Raptors' en el partido
Tiene suerte 0.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,0 % 0,1 % 96,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Green Rams

Goles Goles

  • 112 Minuto 16 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del FC GR s'esgargamellaven dempeus per esperonar Ruggero Artusi que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 16 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 142 Minuto 25 (Gol de contra por la izquierda): En Artur Pokraka va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 2 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 125 Minuto 67 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Una maldestra jugada de Tomasz Samsel va finalitzar amb un gol en pròpia porta al minut 67. 2-3.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 39 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de FC GR, l'equip va recuperar la pilota al minut 39 i va contraatacar. En Paweł Milecki va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Studenitz Raptors

Goles Goles

  • 172 Minuto 9 (Gol por la izquierda): Al minut 9 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Studenitz prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Krzysztof Ojdowski.
  • 185 Minuto 60 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 60 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Studenitz. A fi d'aconseguir el 2 - 2, van tocar-la en curt per tal que Witold Drabiński xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 182 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Helmut Franz, que va ser qui va marcar 2 - 4, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Studenitz va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 24, quan Gaspar Pereira va quedar-se sol davant el porter Pierino Valentini, però aquest va poder aturar el xut.
  • 261 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Studenitz va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Marcelo Villelga es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 261 Minuto 56 (Ocasión por el centro): En Marcelo Villelga al minut 56 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Gaspar Pereira de Studenitz es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Marcelo Villelga de Studenitz la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.