Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737631190

Amistoso 737631190 Información oficial sobre el partido 737631190 en Hattrick

11.09.2024 22:50:00

E.A.U. Jrs Alineación oficial del equipo 'E.A.U. Jrs' en el partido 6 - 4 1 - Kaiserslautern FC Alineación oficial del equipo '1 - Kaiserslautern FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Pobre (3))
E.A.U. Jrs Alineación oficial del equipo 'E.A.U. Jrs' en el partido 9 - 1 1 - Kaiserslautern FC Alineación oficial del equipo '1 - Kaiserslautern FC' en el partido
Tiene bastante mala suerte 9.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,8 % 0,1 % 1,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

E.A.U. Jrs

Goles Goles

  • 111 Minuto 26 (Gol por el centro): Henrik Dirdal s'emportà una gran ovació del públic local al minut 26, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.
  • 137 Minuto 30 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Islam Boutayab va anar a parar al cap de Kinu Catrilef que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a E.A.U. el 2 - 1.
  • 133 Minuto 31 (Gol por la derecha): Amb 31 minuts jugats, en Kinu Catrilef va augmentar l'avantatge de E.A.U. a 3 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 122 Minuto 78 (Gol por la izquierda): E.A.U. prenia la batuta de l'encontre al minut 78, quan en José Basualdo va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 4 - 3 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 124 Minuto 82 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 82 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Franz Santibáñez. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 5 - 4.
  • 133 Minuto 90 (Gol por la derecha): Juvenal Mellado va incrementar l'avantatge de E.A.U. amb el 6 - 4 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Henrik Dirdal va estar a punt de sentenciar el partit al minut 37, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

1 - Kaiserslautern FC

Goles Goles

  • 171 Minuto 20 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Darwin Cousiño que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Kaiserslautern.
  • 152 Minuto 39 (Gol por la izquierda): El 3 - 2 el va apuntar al seu compte particular Luciano Seisdedos de Kaiserslautern després d'una preciosa jugada per l'esquerra, cosa que va provocar la cridòria dels aficionats visitants més animats.
  • 161 Minuto 71 (Gol por el centro): Al minut 71 en Luciano Seisdedos va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 3 - 3.
  • 161 Minuto 80 (Gol por el centro): El 4 - 4 va arribar amb una jugada de Luciano Seisdedos que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 19 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Süleyman Olsar va fer al minut 19 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Kaiser Langford-Young, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 218 Minuto 38 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Kaiserslautern Pedro González quasi marca al minut 38 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Shayne Derrick l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 32, Guillermo Feliú de Kaiserslautern va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.