Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737607592

Copa 737607592 Información oficial sobre el partido 737607592 en Hattrick

18.09.2024 15:00:00

Footballeurs de rue Alineación oficial del equipo 'Footballeurs de rue' en el partido 0 - 10 IFK Krakounasdze Alineación oficial del equipo 'IFK Krakounasdze' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
Footballeurs de rue Alineación oficial del equipo 'Footballeurs de rue' en el partido 0 - 8 IFK Krakounasdze Alineación oficial del equipo 'IFK Krakounasdze' en el partido
Tiene un resultado normal 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Footballeurs de rue

IFK Krakounasdze

Goles Goles

  • 173 Minuto 9 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 9, quan Jorge Luezas va posar els visitants Krakounasdze per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 183 Minuto 10 (Gol por la derecha): Riku Myllykangas va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 2 per als visitants.
  • 135 Minuto 32 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Quan tothom esperava el centre a l'àrea, en Christophe Vasseur va xutar directament a porteria i va marcar el 0 - 3. L'experiència és un grau!
  • 182 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Ricco Højgaard, que va ser qui va marcar 0 - 4, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 183 Minuto 39 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 39, Krakounasdze va augmentar el seu avantatge a 0 - 5, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Christophe Vasseur.
  • 181 Minuto 40 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Ricco Højgaard de Krakounasdze l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 6 al minut 40 de partit.
  • 181 Minuto 65 (Gol por el centro): Al minut 65, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Christophe Vasseur va augmentar l'avantatge de Krakounasdze a 0 - 7 amb un xut ras arran de pal.
  • 182 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 78 de partit va donar a Krakounasdze l'avantatge per 0 - 8. Etienne Günthardt en va ser l'anotador.
  • 181 Minuto 79 (Gol por el centro): Christophe Vasseur va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 79, i va fer pujar el 0 - 9 per a Krakounasdze.
  • 182 Minuto 81 (Gol por la izquierda): Al minut 81 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Amador Cisquer va ser l'anotador del 0 - 10.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Amador Cisquer va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 72, Ricco Højgaard de Krakounasdze va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Etienne Günthardt de Krakounasdze va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.