Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737599634

Amistoso (Int., RC) 737599634 Información oficial sobre el partido 737599634 en Hattrick

14.09.2024 14:00:00

PaskuFC Alineación oficial del equipo 'PaskuFC' en el partido 3 - 2 AmericaMG em SP Alineación oficial del equipo 'AmericaMG em SP' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
PaskuFC Alineación oficial del equipo 'PaskuFC' en el partido 2 - 0 AmericaMG em SP Alineación oficial del equipo 'AmericaMG em SP' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PaskuFC

Goles Goles

  • 112 Minuto 49 (Gol por la izquierda): Al minut 49, Joost de Waal va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 1 - 1.
  • 122 Minuto 63 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Abdoulhamid Ahamada de PaskuFC aconseguir un gol al minut 63 que posava per davant els locals: 2 - 1.
  • 122 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Els seguidors del PaskuFC contenien la respiració mentre en Bertín Roca Martínez s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 3 - 2 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 4 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Anton Uglitskiy va estar a punt d'avançar els locals al minut 4 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Massimo Cambiaghi! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 223 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Anton Uglitskiy va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 211 Minuto 35 (Ocasión por el centro): PaskuFC enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 212 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Al minut 38, Massimo Cambiaghi va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 221 Minuto 53 (Ocasión por el centro): En Abdoulhamid Ahamada del PaskuFC ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 232 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Mihailo Ristić al minut 67 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Abdoulhamid Ahamada va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 51 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Francesco Bolognesi de PaskuFC es va guanyar la targeta groga merescudament.

AmericaMG em SP

Goles Goles

  • 143 Minuto 29 (Gol de contra por la derecha): El jugador Radomír Herejk de Coelho es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 0 - 1 d'un ràpid contraatac.
  • 138 Minuto 89 (Gol evento especial extremo + rematador): Lieven Onzea estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Zerach Mevorach va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 2 - 2 al minut 89.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 26 (Ocasión de contra por la izquierda): El Coelho va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 26, però en Zerach Mevorach va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 243 Minuto 36 (Ocasión de contra por la derecha): Coelho van sortir al contraatac amb encert al minut 36, però Lieven Onzea no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 240 Minuto 54 (Ocasión de contra de falta): Coelho va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Hosha Buch va anar a parar a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Botond Alföldi es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Radomír Herejk.