Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Héroes de Comunitat Valenciana (2194440) - Bruce Gladiators Reloaded (1589526) » 737589385: T77/R1

Copa 737589385 Información oficial sobre el partido 737589385 en Hattrick

18.09.2024 12:00:00
Copa: Temporada 77 / Ronda 1

Héroes de Comunitat Valenciana Alineación oficial del equipo 'Héroes de Comunitat Valenciana' en el partido 7 - 6 Bruce Gladiators Reloaded Alineación oficial del equipo 'Bruce Gladiators Reloaded' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Héroes de Comunitat Valenciana Alineación oficial del equipo 'Héroes de Comunitat Valenciana' en el partido 2 - 2 Bruce Gladiators Reloaded Alineación oficial del equipo 'Bruce Gladiators Reloaded' en el partido
Tiene una suerte increíble 2.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
54,5 % 19,5 % 26,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Héroes de Comunitat Valenciana

Goles Goles

  • 122 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Al minut 41 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Valenciana va ser Diego Quintero.
  • 125 Minuto 44 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): El 1 - 2 el va marcar Constantin Dragomir a la seva pròpia porteria, després de rebutjar la pilota tan malament que va fer un misto i va superar el porter amb una vaselina. Aquest home és capaç del millor i del pitjor!
  • 112 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Valenciana s'esgargamellaven dempeus per esperonar Leo Pignatta que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 44 i suposava l'empat a 2 per als locals.
  • 111 Minuto 85 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 85, Leo Pignatta de Valenciana empatava el partit: 3 - 3.
  • 123 Minuto 93 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 4 - 3 al minut 93 gràcies a la jugada de Leo Pignatta, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en José Barberá va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 212 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Diego Quintero va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 213 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 84 minuts, en Jaime Ricardos no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 232 Minuto 102 (Ocasión por la izquierda): Al minut 102, Vicente Ferrer gairebé va marcar per a Valenciana des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Leo Pignatta de Valenciana, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Amadeo Bru en un bon llançament des del punt fatídic. 5 - 4.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Valenciana Marc Vilarrodà, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Amadeo Bru. El marcador continuava 5 - 4.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Valenciana, José Barberá, col·locà la pilota just a les mans d'en Amadeo Bru. El marcador: 5 - 5.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): En Jaime Ricardos anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 6 - 5 per a Valenciana.
  • 058 Minuto 129 (Penalti fallado (nervioso)): Miguel Rajoy de Valenciana va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 6 - 6.
  • 056 Minuto 131 (Penalti marcado): El jugador de Valenciana, Filiberto Bretoña, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 7 - 6 al marcador.

Bruce Gladiators Reloaded

Goles Goles

  • 161 Minuto 43 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 43 minuts Félix Payán va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.
  • 171 Minuto 44 (Gol por el centro): Amb 44 minuts jugats, José Valero Ríos de Gladiators va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 2 - 3.
  • 142 Minuto 103 (Gol de contra por la izquierda): En Grétar Eiríksson va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 4 - 4. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 37 (Ocasión de contra por la izquierda): Gladiators van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 37, però 白 (Bai) 超杰 (Chaojie) va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 215 Minuto 52 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Dani Espuig quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.
  • 281 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Dani Espuig quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Leonel Surgeres, però la pilota va topar amb el travesser.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Amadeo Bru va xutar fora per a Gladiators, el marcador es va quedar igual: 5 - 4, ja es veia a venir!
  • 055 Minuto 124 (Penalti marcado (técnico)): No hi ha gaire jugadors capaços de fer una cosa així! En Siegfried Launois de Gladiators va xutar amb una tècnica magistral. El marcador: 5 - 5.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Quim Padullers de Gladiators va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): Grétar Eiríksson va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 6 - 6.
  • 058 Minuto 130 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, 白 (Bai) 超杰 (Chaojie) va xutar fora per a Gladiators, el marcador es va quedar igual: 6 - 6, ja es veia a venir!
  • 058 Minuto 132 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador José Valero Ríos de Gladiators va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.