Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737583327

Copa 737583327 Información oficial sobre el partido 737583327 en Hattrick

18.09.2024 12:00:00

General Moragues Alineación oficial del equipo 'General Moragues' en el partido 3 - 1 loranca Alineación oficial del equipo 'loranca' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
General Moragues Alineación oficial del equipo 'General Moragues' en el partido 7 - 0 loranca Alineación oficial del equipo 'loranca' en el partido
Es un cenizo 6.89Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

General Moragues

Goles Goles

  • 123 Minuto 19 (Gol por la derecha): Moragues s'avançava al marcador al minut 19, després d'un rebot que va caçar en David Terol per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 105 Minuto 58 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Un canvi de joc mil·limètric d'en Enric Vilert va deixar la defensa rival amb un pam de nas. Nardo Vilariño va saber resoldre l'u contra u amb el porter, que no va tenir ni esma d'esbroncar els seus companys. Moragues posava el marcador 2 a 1.
  • 131 Minuto 81 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Iván Barros es va introduir dins la defensa central al minut 81, i va aconseguir el 3 - 1 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Al minut 32, Miguel Romero Ojea gairebé va marcar per a Moragues des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 222 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Moragues va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Jorge Romero va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Vicent Carbonell.
  • 232 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Vicent Carbonell al minut 61 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Florenci Albors va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 219 Minuto 83 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En Bernardo Navas va poder marcar per a Moragues en un servei de cantonada picat per en Florenci Albors quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.
  • 232 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): En Nardo Vilariño, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 233 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): En Bernardo Navas es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 85, David Terol de Moragues va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

loranca

Goles Goles

  • 141 Minuto 33 (Gol de contra por el centro): loranca va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 33, quan Sergio Zuloaga, sol dins l'àrea, va aconseguir el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 62 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de loranca va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Paco Pepe Landi, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.