Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737583027

Copa 737583027 Información oficial sobre el partido 737583027 en Hattrick

18.09.2024 12:00:00

Ronald Inho Alineación oficial del equipo 'Ronald Inho' en el partido 0 - 3 Villa de Caniles Alineación oficial del equipo 'Villa de Caniles' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Ronald Inho Alineación oficial del equipo 'Ronald Inho' en el partido 2 - 0 Villa de Caniles Alineación oficial del equipo 'Villa de Caniles' en el partido
Tiene mala suerte 1.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,6 % 0,1 % 2,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ronald Inho

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 36 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 36 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Álex Espino va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 210 Minuto 43 (Ocasión de falta): En Álex Espino tenia una gran responsabilitat perquè havia d'executar amb precisió una falta si volia empatar el partit. La pressió que tenia es va deixar notar i la pilota va anar a parar a la tanca defensiva.

Villa de Caniles

Goles Goles

  • 141 Minuto 39 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Caniles van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 0 - 1 mitjançant en Alberto Franqueza.
  • 186 Minuto 74 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Un bon contraatac de Caniles va ser aturat amb una agafada de samarreta. En una falta de recursos ofensius evidents, van enviar una pilota a l'olla que, degut a una relliscada inoportuna, va poder ser rematada sense problemes a gol per en Asaru El-Kindi.
  • 118 Minuto 80 (Gol evento especial córner peinado): Caniles va aconseguir el 0 - 3 gràcies a una jugada assajada de córner en què Jaime Mesas, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Perico Goicoerroeta que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 37 (Ocasión de contra por la izquierda): El Caniles va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 37, però en Florentzio Aureta va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 243 Minuto 65 (Ocasión de contra por la derecha): Caniles van sortir al contraatac amb encert al minut 65, però Asaru El-Kindi no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 281 Minuto 81 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de César Trevijano després de 81 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Joan Moncho va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 50 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Aton Eraso de Caniles va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.