Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737579436

Copa 737579436 Información oficial sobre el partido 737579436 en Hattrick

18.09.2024 11:50:00

Condenados Running Team Alineación oficial del equipo 'Condenados Running Team' en el partido 3 - 5 KolaKaspers Globetrotters Alineación oficial del equipo 'KolaKaspers Globetrotters' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Condenados Running Team Alineación oficial del equipo 'Condenados Running Team' en el partido 1 - 1 KolaKaspers Globetrotters Alineación oficial del equipo 'KolaKaspers Globetrotters' en el partido
Tiene suerte 1.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.86Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
67,8 % 9,3 % 22,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Condenados Running Team

Goles Goles

  • 113 Minuto 55 (Gol por la derecha): Al minut 55, Condenados aconseguia empatar el partit a 1 - 1 quan Nathaniel Vallot va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 113 Minuto 95 (Gol por la derecha): Els jugadors del Condenados amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 95, deixant Patrick Pochon en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Després de 43 minuts, Adam Desforges va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 213 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): Artyom Pashkin de Condenados va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 53, però no va estar gaire encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 108 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Armando Kozolec es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): Artyom Pashkin de Condenados va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 2 - 2.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Condenados, Armando Kozolec, col·locà la pilota just a les mans d'en Claude Billivogui. El marcador: 2 - 3.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): El jugador de Condenados Paulin Lescot no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Claude Billivogui es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 4.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Condenados Patrick Pochon, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Claude Billivogui. El marcador continuava 3 - 5.

KolaKaspers Globetrotters

Goles Goles

  • 116 Minuto 11 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Titi Ndiaye sempre és una garantia. Al minut 11, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Abdourahmane Beindia marcar el 0 - 1 per al Globetrotters.
  • 173 Minuto 93 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Titi Ndiaye va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Globetrotters quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Alsény Taboure va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 241 Minuto 34 (Ocasión de contra por el centro): En Sekou Diakite va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 283 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Després de 44 minuts, Abdourahmane Beindia va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Séraphin Bonnin va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 281 Minuto 94 (Ocasión por el centro): Al minut 94 de partit, Alsény Taboure va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 70, Sekou Diakite de Globetrotters va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Alsény Taboure de Globetrotters la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de Globetrotters, Titi Ndiaye, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 2 - 3 al marcador.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): En Mohamed Oulare anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 2 - 4 per a Globetrotters.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): Sekou Diakite va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 5.