Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737578234

Amistoso (Int., RC) 737578234 Información oficial sobre el partido 737578234 en Hattrick

14.09.2024 14:00:00

UD ALMERÍA ALBACETE Alineación oficial del equipo 'UD ALMERÍA ALBACETE' en el partido 5 - 1 Moshing Crew Alineación oficial del equipo 'Moshing Crew' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
UD ALMERÍA ALBACETE Alineación oficial del equipo 'UD ALMERÍA ALBACETE' en el partido 7 - 0 Moshing Crew Alineación oficial del equipo 'Moshing Crew' en el partido
Tiene mala suerte 6.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

UD ALMERÍA ALBACETE

Goles Goles

  • 121 Minuto 3 (Gol por el centro): UDA AB va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 3 István Preszák va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 118 Minuto 27 (Gol evento especial córner peinado): En Osvaldo Marcelo Barbieri entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al UDA AB, un peu providencial d'en István Preszák va situar el 2-1 al panell digital.
  • 131 Minuto 40 (Gol por el centro): Al minut 40 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Florin Vocheci, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 1 per a UDA AB.
  • 132 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Al minut 42, UDA AB va aconseguir el 4 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Mourad Bouziane, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 133 Minuto 57 (Gol por la derecha): UDA AB va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Israel Cardona va poder fer el 5 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 17 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de UDA AB a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Valentí Rovirola va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 233 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): El UDA AB ho intentava per la dreta per mitjà de Valentí Rovirola, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 232 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Guillermo Irauqui al minut 35 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Israel Cardona va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 237 Minuto 41 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Osvaldo Marcelo Barbieri va fer al minut 41 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Davidson Vi, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 231 Minuto 49 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Israel Cardona va estar a punt de sentenciar el partit al minut 49, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 232 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): En Larry van Stroe, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 243 Minuto 56 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de UDA AB van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Davidson Vi va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Moshing Crew

Goles Goles

  • 161 Minuto 14 (Gol por el centro): Al minut 14 en Hussein Amgad va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Benedetto Siracusa per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 33, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 253 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): Moshing van seguir progressant per la banda dreta. Benedetto Siracusa va tenir la seva oportunitat al minut 55, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.