Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737564237

Amistoso (Int.) 737564237 Información oficial sobre el partido 737564237 en Hattrick

14.09.2024 10:30:00

Hapoel4Ever Alineación oficial del equipo 'Hapoel4Ever' en el partido 0 - 4 Kingsize Alineación oficial del equipo 'Kingsize' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Hapoel4Ever Alineación oficial del equipo 'Hapoel4Ever' en el partido 0 - 2 Kingsize Alineación oficial del equipo 'Kingsize' en el partido
Tiene un resultado normal 0.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,4 % 0,1 % 99,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hapoel4Ever

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 28 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Saleh Abd El Gabbar va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Silvian van Ammelrooij. Tot i això, després de la setmana que havia passat, en què havia estat portada a la premsa esportiva, sent protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies; és normal que estigués molt desconcentrat i fallés el gol cantat.

Kingsize

Goles Goles

  • 171 Minuto 55 (Gol por el centro): Amb 55 minuts jugats, Barrett Jeffery de Kingsize va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 136 Minuto 61 (Gol evento especial inexperiencia rival): A Marat Konotop encara li queda molt per aprendre, com per exemple no fer passades arriscades a les zones compromeses, com la que va permetre a Emil Biermans anotar per a Kingsize el 0 - 2. Millor no veure'n la repetició.
  • 183 Minuto 68 (Gol por la derecha): Al minut 68, un xut de Remo Soukup des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 3 i el públic s'enfadava.
  • 180 Minuto 70 (Gol de falta): Lyuben Kitov va incrementar l'avantatge a 0 - 4 per a Kingsize gràcies a un preciós llançament de falta directa que va fer inútil l'estirada del porter rival.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 13 (Ocasión por el centro): Silvian van Ammelrooij va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 13, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Bahaa Adel va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 273 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Silvian van Ammelrooij va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Bahaa Adel, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 271 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Kingsize va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 24, quan Bernhard von Arb va quedar-se sol davant el porter Bahaa Adel, però aquest va poder aturar el xut.
  • 271 Minuto 32 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Bernhard von Arb ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 273 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): En Bryce Luck va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 282 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Remo Soukup va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 62, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 283 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Ally Haynes al minut 69, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Remo Soukup de Kingsize amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.