Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737563904

Copa 737563904 Información oficial sobre el partido 737563904 en Hattrick

18.09.2024 09:45:00

Karpenisi Alineación oficial del equipo 'Karpenisi' en el partido 2 - 5 tsopiakos Alineación oficial del equipo 'tsopiakos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Karpenisi Alineación oficial del equipo 'Karpenisi' en el partido 0 - 2 tsopiakos Alineación oficial del equipo 'tsopiakos' en el partido
Tiene suerte 0.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Karpenisi

Goles Goles

  • 102 Minuto 77 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de Karpenisi van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en Sándor Lakatos en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 1 - 4.
  • 117 Minuto 90 (Gol evento especial cansancio): Un Vyacheslav Bragin visiblement cansat va regalar una pilota magnífica al jugador del Karpenisi Stergios Mpakatselos que, sol davant el porter, va deixar el marcador 2 a 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): En Sándor Lakatos no oblidarà el que li va passar durant el minut 38. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.
  • 201 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Branco De Staercke va disposar d'una bona oportunitat al minut 65, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!

tsopiakos

Goles Goles

  • 171 Minuto 27 (Gol por el centro): En Florin Strat donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 27 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 185 Minuto 35 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Karpenisi. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Thomas Kluiters la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del tsopiakos es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 2 arribava al minut 35.
  • 182 Minuto 66 (Gol por la izquierda): Al minut 66, els visitants es van col·locar 0 - 3 per sobre quan Vyacheslav Bragin va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 138 Minuto 71 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Thomas Kluiters va anar directament als peus de Gabriel Artzellus que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 0 - 4.
  • 180 Minuto 78 (Gol de falta): L'avantatge al marcador va augmentar al minut 78 pels visitants. En Vyacheslav Bragin va xutar una falta pel pal del porter amb tanta potència que el porter no va tenir temps ni de moure's.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Amadeu Sampaio, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 29 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. tsopiakos va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 283 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Amadeu Sampaio al minut 32, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 235 Minuto 47 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): L'àmplia experiència de Vivian Panda es va fer notar quan va aprofitar un error defensiu al minut 47, però el porter va aturar el seu xut.
  • 281 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Al minut 67 de partit, Amadeu Sampaio va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 283 Minuto 91 (Ocasión por la derecha): tsopiakos quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Thomas Kluiters va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Vivian Panda.