Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737555780

Copa 737555780 Información oficial sobre el partido 737555780 en Hattrick

18.09.2024 08:45:00

Zaluki Alineación oficial del equipo 'Zaluki' en el partido 0 - 5 Jelenje Alineación oficial del equipo 'Jelenje' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Zaluki Alineación oficial del equipo 'Zaluki' en el partido 0 - 5 Jelenje Alineación oficial del equipo 'Jelenje' en el partido
Tiene un resultado normal 0.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.59Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Zaluki

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 31 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Cassià Ferrer-Salat estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Tihomir Uzelac, als 31 minuts, va fallar per ben poc.
  • 216 Minuto 42 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 42 en Cassià Ferrer-Salat ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Ismar Merdić el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Perica Tepić de Zaluki la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Jelenje

Goles Goles

  • 173 Minuto 33 (Gol por la derecha): El jugador de Jelenje Vlastimil Malovaný va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 33 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 183 Minuto 59 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 59, Jelenje va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Vlastimil Malovaný.
  • 183 Minuto 80 (Gol por la derecha): Al minut 80, un xut de Vlastimil Malovaný des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 3 i el públic s'enfadava.
  • 183 Minuto 84 (Gol por la derecha): Sven-Ingvar Karlsson va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 4 per als visitants.
  • 182 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Menyhért Simon va aprofitar un error defensiu al minut 85, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 5 al marcador per a Jelenje.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Jelenje que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Botvid Nilsson, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 281 Minuto 36 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Vlastimil Malovaný després de 36 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Péter Mezős va poder desviar-lo a córner.
  • 285 Minuto 43 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Jelenje la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 282 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Al minut 62 Péter Mezős va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Vlastimil Malovaný, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.