Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737554380

Copa 737554380 Información oficial sobre el partido 737554380 en Hattrick

18.09.2024 08:15:00

Beginners 2 Alineación oficial del equipo 'Beginners 2' en el partido 0 - 6 InstatValhalla Alineación oficial del equipo 'InstatValhalla' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
Beginners 2 Alineación oficial del equipo 'Beginners 2' en el partido 0 - 9 InstatValhalla Alineación oficial del equipo 'InstatValhalla' en el partido
Tiene un resultado normal 0.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.67Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Beginners 2

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 4 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Vitaliy Gudz va ridiculitzar a en Arfang Sow amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 285 Minuto 77 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Orest Gamarnik, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

InstatValhalla

Goles Goles

  • 171 Minuto 30 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 30, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què António Afonso es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 183 Minuto 38 (Gol por la derecha): Al 38 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Valhalla augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Patiyo Katupula es rifés el porter i marqués el 0 - 2.
  • 184 Minuto 55 (Gol de penalti): Passaven 55 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Emil Vergasov va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".
  • 181 Minuto 59 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Emil Vergasov de Valhalla l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 4 al minut 59 de partit.
  • 182 Minuto 64 (Gol por la izquierda): Al minut 64, els visitants es van col·locar 0 - 5 per sobre quan Aung Tun Zaw va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 181 Minuto 81 (Gol por el centro): Zakhar Solomko va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 81, i va fer pujar el 0 - 6 per a Valhalla.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 18 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Emil Vergasov ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 207 Minuto 36 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Arfang Sow va enviar un xut des de 40 metres al minut 36, però l'esfèrica no va entrar per ben poquet.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 37, Avelino Moura Santos de Valhalla va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.