Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737553937

Copa 737553937 Información oficial sobre el partido 737553937 en Hattrick

18.09.2024 08:00:00

Badmojo FC Alineación oficial del equipo 'Badmojo FC' en el partido 4 - 3 Atalanspor Alineación oficial del equipo 'Atalanspor' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Desastroso (1))
Badmojo FC Alineación oficial del equipo 'Badmojo FC' en el partido 3 - 8 Atalanspor Alineación oficial del equipo 'Atalanspor' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un gafe que te cagas
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
9,4 % 0,5 % 90,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Badmojo FC

Goles Goles

  • 110 Minuto 31 (Gol de falta): Henrik Andersson va aconseguir l'empat per a Badmojo mitjançant un sublim llançament de falta que va netejar les teranyines de l'escaire esquerre. El públic va celebrar el golàs fent l'ona i ballant-li els nanos: 1 - 1.
  • 114 Minuto 39 (Gol de penalti): Al minut 39, l'àrbitre va xiular un penal polèmic a l'àrea visitant, potser pressionat pel públic. Henrik Andersson no va tenir problemes per marcar el penal i així empatar el partit: 2 - 2.
  • 190 Minuto 59 (Gol de falta): En Orçun Okan Ersoy va mostrar quina potència té, perquè va poder desempallegar-se dels rivals per la força, acabant marcant el 3-3.
  • 123 Minuto 67 (Gol por la derecha): Badmojo s'avançava al marcador al minut 67, després d'un rebot que va caçar en Ata Kartal per la banda dreta de l'atac local. El 4 - 3 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Al minut 59, Latif Efran quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 285 Minuto 63 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Jaruwat Thaitayan, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Atalanspor

Goles Goles

  • 172 Minuto 23 (Gol por la izquierda): Atalanspor va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 23. Jonas Gröönby va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 173 Minuto 35 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 35, quan Nxeko Bapela va posar els visitants Atalanspor per damunt al marcador per 1 - 2, rematant un atac per la banda dreta.
  • 173 Minuto 41 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Nxeko Bapela va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 4 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Andrii Semko estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Nelson Julián Puyo, als 4 minuts, va fallar per ben poc.
  • 280 Minuto 24 (Ocasión de falta): El llançament de falta executat al minut 24 per Ramon Hugelier va anar a parar a la creueta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 25, Nxeko Bapela de Atalanspor va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 51 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jonas Gröönby de Atalanspor amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.