Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737551287

Amistoso (Int.) 737551287 Información oficial sobre el partido 737551287 en Hattrick

14.09.2024 10:30:00

P.F.C. CSKA Moscow Alineación oficial del equipo 'P.F.C. CSKA Moscow' en el partido 5 - 0 la melecienne de plumelec Alineación oficial del equipo 'la melecienne de plumelec' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Aceptable (6))
P.F.C. CSKA Moscow Alineación oficial del equipo 'P.F.C. CSKA Moscow' en el partido 9 - 1 la melecienne de plumelec Alineación oficial del equipo 'la melecienne de plumelec' en el partido
Es un cenizo 8.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.88Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,9 % 0,1 % 1,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

P.F.C. CSKA Moscow

Goles Goles

  • 121 Minuto 22 (Gol por el centro): Al minut 22 els aficionats van embogir quan en Chorev Bruck va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de P.F.C..
  • 133 Minuto 24 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan P.F.C. va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Galor Lampert des de dins de l'àrea.
  • 131 Minuto 41 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Chorev Bruck va aprofitar per marcar el 3 - 0 a plaer.
  • 133 Minuto 77 (Gol por la derecha): P.F.C. va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Morris Orenshtein va poder fer el 4 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 139 Minuto 83 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Raimundo Meléndez va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Maureliusz Błaszczyk per fer-li una sotana i encarar la porteria. Quan tothom esperava una canonada, va sorprendre tothom amb una vaselina magistral, anotant el 5 - 0

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 26 (Ocasión tiro lejano): Els jugadors de P.F.C. tenien molt clar que la tàctica a utilitzar era la dels xuts llunyans. En Raimundo Meléndez ho va intentar al minut 26 des de 30 metres però la pilota va arribar a les mans del porter sense gaire força.
  • 287 Minuto 84 (Ocasión tiro lejano): L'entrenador d'en Yann Cloos ja els havia advertit que el porter contrari, en Maureliusz Błaszczyk, acostumava a jugar molt avançat quan la pilota era a camp contrari. Així que quan va poder, va intentar un xut llunyà des del mig del camp que va marxar per sobre el travesser per ben poc.
  • 231 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Morris Orenshtein va estar a punt de sentenciar el partit al minut 87, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Elias Reponen de P.F.C. va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 512 Minuto 89 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Elias Reponen de P.F.C. es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 89.

la melecienne de plumelec

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): Saman Daneshmand de plumelec, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 10, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 289 Minuto 40 (Ocasión evento especial): En Kouros Manzari va fer una ràpida incursió al minut 40, però en Yann Cloos no va tenir cap problema per aturar-lo.
  • 289 Minuto 62 (Ocasión evento especial): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Kouros Manzari va fer una ràpida incursió per banda. Però es va quedar amb cara de tòtil quan en Yann Cloos el va superar en velocitat, pispant-li la pilota.
  • 253 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 72 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Kaddour Aznidi amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 19, Gabino Ateaga de plumelec va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Francisco Herratiz.
  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Kaddour Aznidi de plumelec la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.