Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737546338

Copa 737546338 Información oficial sobre el partido 737546338 en Hattrick

18.09.2024 04:00:00

SwedishMasters Alineación oficial del equipo 'SwedishMasters' en el partido 0 - 8 Melbourne Harriers A.C Alineación oficial del equipo 'Melbourne Harriers A.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
SwedishMasters Alineación oficial del equipo 'SwedishMasters' en el partido 0 - 6 Melbourne Harriers A.C Alineación oficial del equipo 'Melbourne Harriers A.C' en el partido
Tiene un resultado normal 0.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.54Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SwedishMasters

Melbourne Harriers A.C

Goles Goles

  • 185 Minuto 6 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Melbourne van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Stratos Tzavelas va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 183 Minuto 18 (Gol por la derecha): Al minut 18, un xut de Cecil Piper des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 2 i el públic s'enfadava.
  • 185 Minuto 27 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 27 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Melbourne. A fi d'aconseguir el 0 - 3, van tocar-la en curt per tal que Oleg Kuzmitskiy xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 182 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 32 de partit va donar a Melbourne l'avantatge per 0 - 4. Karl-Ingvar Nyhen en va ser l'anotador.
  • 180 Minuto 60 (Gol de falta): Al minut 60, una falta xutada per Moritz Jakubowski va provocar un magnífic "pal-cara-i-gol" d'un defensa (la pilota va tocar al pal, a la cara d'un defensor i va entrar a la porteria), la qual cosa va suposar el 0 - 5 per a Melbourne. De totes maneres, l'àrbitre va adjudicar el gol al xutador.
  • 181 Minuto 61 (Gol por el centro): Al minut 61, Oscar Joly va augmentar l'avantatge de Melbourne a 0 - 6 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 185 Minuto 72 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 72 minuts, el tirador de faltes del Melbourne va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Filip Ciurlică, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 7 pujava al marcador.
  • 106 Minuto 90 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 90 i semblava que Melbourne desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte Tyrone Waitipu va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 0 gols per als locals i 8 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 36 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Oscar Joly després de 36 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Bryon Lamie va poder desviar-lo a córner.
  • 283 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): Melbourne quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Moritz Jakubowski va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.