Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737542765

Copa 737542765 Información oficial sobre el partido 737542765 en Hattrick

17.09.2024 22:45:00

Maupiti Lorikeets Alineación oficial del equipo 'Maupiti Lorikeets' en el partido 0 - 4 Maupiti Wanderers FC Alineación oficial del equipo 'Maupiti Wanderers FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Maupiti Lorikeets Alineación oficial del equipo 'Maupiti Lorikeets' en el partido 0 - 4 Maupiti Wanderers FC Alineación oficial del equipo 'Maupiti Wanderers FC' en el partido
Tiene un resultado normal 0.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.99Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Maupiti Lorikeets

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Palani Tavita de Lorikeets va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Keahi Atuahiva de Lorikeets la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Maupiti Wanderers FC

Goles Goles

  • 173 Minuto 37 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 37, quan Pedro Amilibia va posar els visitants MWFC per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 181 Minuto 65 (Gol por el centro): Hiro Terai va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 65, i va fer pujar el 0 - 2 per a MWFC.
  • 182 Minuto 74 (Gol por la izquierda): Al minut 74, els visitants es van col·locar 0 - 3 per sobre quan Matteo Cortellazzi va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 185 Minuto 77 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Lorikeets. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Pedro Amilibia la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del MWFC es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 4 arribava al minut 77.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Giuseppe Savigni que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 271 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Al minut 27 de partit, Pedro Amilibia quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 272 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Es duien 29 minuts de partit jugats quan Giuseppe Savigni va estar a punt de posar per davant a MWFC amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Léopold Boiteux va impedir un gol cantat.
  • 272 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del MWFC que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Nunzio Romoli, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 281 Minuto 47 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Lars Libbrecht després de 47 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Léopold Boiteux va poder desviar-lo a córner.
  • 283 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): MWFC quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Pedro Amilibia va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.