Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737541557

Amistoso (Int., RC) 737541557 Información oficial sobre el partido 737541557 en Hattrick

14.09.2024 14:00:00

Anyai FC Alineación oficial del equipo 'Anyai FC' en el partido 2 - 3 Kiel Maplet Leafs Alineación oficial del equipo 'Kiel Maplet Leafs' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Anyai FC Alineación oficial del equipo 'Anyai FC' en el partido 2 - 0 Kiel Maplet Leafs Alineación oficial del equipo 'Kiel Maplet Leafs' en el partido
Tiene un resultado normal 2.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Anyai FC

Goles Goles

  • 113 Minuto 22 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Anyai una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Michel Colina, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 22.
  • 123 Minuto 32 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 32 gràcies a la jugada de Orxan Mustafayev, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): En Alfonso Samaniego del Anyai ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 215 Minuto 20 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Florin Buzduga que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 233 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): El jugador local Marcin Tadej per poc que no incrementa el marcador al minut 40. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Jeremias Callewaert va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 221 Minuto 47 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Alfonso Samaniego va estar a punt d'avançar els locals al minut 47 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 48 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Michel Colina va estar a punt d'acabar en gol al minut 48, però el porter visitant Jeremias Callewaert va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 216 Minuto 63 (Ocasión evento especial rápido + pase): Jernst Daane va marxar per velocitat al minut 63 i va fer una passada de la mort a Marcin Tadej, però aquest va fallar.
  • 222 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): En Marcin Tadej va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 222 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Anyai va estar a punt de posar-se per davant al minut 81 però Mohammad Daher va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 221 Minuto 95 (Ocasión por el centro): En Florin Buzduga va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Anyai se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 211 Minuto 112 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Michel Colina hauria d'haver estat gol al minut 112 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 49 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 49, George Cămăraşu de Anyai va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Kiel Maplet Leafs

Goles Goles

  • 141 Minuto 3 (Gol de contra por el centro): Maplet va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 3, quan Grzegorz Milian, sol dins l'àrea, va aconseguir el 0 - 1.
  • 143 Minuto 41 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Maplet eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 41, Cody Sluijs va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 2 - 2.
  • 186 Minuto 108 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Un bon contraatac de Maplet va ser aturat amb una agafada de samarreta. En una falta de recursos ofensius evidents, van enviar una pilota a l'olla que, degut a una relliscada inoportuna, va poder ser rematada sense problemes a gol per en Raphael Van Pevenaege.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Cody Sluijs de Maplet amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 111 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Raphael Van Pevenaege.