Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737538987

Copa 737538987 Información oficial sobre el partido 737538987 en Hattrick

17.09.2024 21:00:00

Leeds FC 13 Alineación oficial del equipo 'Leeds FC 13' en el partido 0 - 5 Rockhill Rangers Alineación oficial del equipo 'Rockhill Rangers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Leeds FC 13 Alineación oficial del equipo 'Leeds FC 13' en el partido 1 - 5 Rockhill Rangers Alineación oficial del equipo 'Rockhill Rangers' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.92Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,0 % 0,1 % 96,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Leeds FC 13

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Doug Adamson de Leeds va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Sam McWither de Leeds es va guanyar la targeta groga merescudament.

Rockhill Rangers

Goles Goles

  • 172 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Rockhill va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 30. Adekunle Nnawuihe va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 184 Minuto 36 (Gol de penalti): Passaven 36 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Adekunle Nnawuihe va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".
  • 143 Minuto 72 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Rockhill eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 72, Nouri Daemi va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 0 - 3.
  • 181 Minuto 73 (Gol por el centro): Alexandre Jesus de Rockhill va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 4 al minut 73. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 115 Minuto 77 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 77 minuts, Mathurin Lévesque va superar per velocitat Jock Fisher per posar el 0 - 5 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 17 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 17 en Ryan McNichols ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Mathurin Lévesque el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.
  • 219 Minuto 35 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Kerem Süren va fer un bon cop de cap a la sortida d'un córner picat per en Adekunle Nnawuihe, però amb tant mala sort que la pilota va anar al pal i després al porter.
  • 284 Minuto 58 (Ocasión de penalti): Adekunle Nnawuihe de Rockhill va fallar un penal al minut 58. El seu xut va sortir sense potència i el porter només va haver d'ajupir-se a recollir la pilota.