Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737531441

Copa 737531441 Información oficial sobre el partido 737531441 en Hattrick

17.09.2024 20:00:00

Stealpanthers 2 Alineación oficial del equipo 'Stealpanthers 2' en el partido 0 - 10 Mikon Fistit Alineación oficial del equipo 'Mikon Fistit' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Stealpanthers 2 Alineación oficial del equipo 'Stealpanthers 2' en el partido 0 - 7 Mikon Fistit Alineación oficial del equipo 'Mikon Fistit' en el partido
Tiene un resultado normal 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Stealpanthers 2

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 86 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En Sami Haapoja, fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.

Mikon Fistit

Goles Goles

  • 106 Minuto 11 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 11 i semblava que MFistit desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte Aristomenis Solakidis va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 0 gols per als locals i 1 per als visitants.
  • 183 Minuto 13 (Gol por la derecha): Al 13 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a MFistit augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Huemone Kerei es rifés el porter i marqués el 0 - 2.
  • 182 Minuto 16 (Gol por la izquierda): Huemone Kerei va aprofitar un error defensiu al minut 16, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 3 al marcador per a MFistit.
  • 137 Minuto 18 (Gol evento especial extremo + rematador): Alessandro Chiariello va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 18 de joc. Panu Aittoniemi es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 0 - 4. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.
  • 182 Minuto 19 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Cassiano Picanço, que va ser qui va marcar 0 - 5, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 185 Minuto 26 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 26 minuts, el tirador de faltes del MFistit va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en José Carlos Nardo, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 6 pujava al marcador.
  • 181 Minuto 68 (Gol por el centro): Al minut 68, Cassiano Picanço va augmentar l'avantatge de MFistit a 0 - 7 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 181 Minuto 84 (Gol por el centro): Cassiano Picanço de MFistit va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 8 al minut 84. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 181 Minuto 88 (Gol por el centro): Huemone Kerei va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 88, i va fer pujar el 0 - 9 per a MFistit.
  • 115 Minuto 90 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 90 minuts de joc, José Carlos Nardo, corrent com un esperitat, superà primer Juuso Kontio per velocitat, i després el porter posant el 0 - 10 al panell. Mare de Déu, quina gambada!

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en José Carlos Nardo va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 283 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Panu Aittoniemi, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Panu Aittoniemi va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 282 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Al minut 83, el MFistit va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Cassiano Picanço s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Tijmen van den Hoek de MFistit va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 57, Juha Pienmunne de MFistit va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.