Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737530854

Copa 737530854 Información oficial sobre el partido 737530854 en Hattrick

17.09.2024 19:40:00

Cabinda Allstars Alineación oficial del equipo 'Cabinda Allstars' en el partido 2 - 1 Sporting Mussulo CF Alineación oficial del equipo 'Sporting Mussulo CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Cabinda Allstars Alineación oficial del equipo 'Cabinda Allstars' en el partido 1 - 0 Sporting Mussulo CF Alineación oficial del equipo 'Sporting Mussulo CF' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,3 % 0,3 % 7,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cabinda Allstars

Goles Goles

  • 111 Minuto 31 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Raoul Assouan va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Allstars empatava el partit, 1 a 1, al minut 31.
  • 124 Minuto 75 (Gol de penalti): Al minut 75 l'àrbitre va premiar Allstars amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Lars-Evert Olsson va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 2 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Barnabé Adelino de Allstars la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Sporting Mussulo CF

Goles Goles

  • 118 Minuto 21 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 21, el Sporting va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Radu Pop, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 54 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Sporting, l'equip va recuperar la pilota al minut 54 i va contraatacar. En Christian Kornwestheim va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 242 Minuto 65 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 65 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Radu Pop, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.