Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737528280

Amistoso (Int.) 737528280 Información oficial sobre el partido 737528280 en Hattrick

14.09.2024 21:00:00

Les Celloises Alineación oficial del equipo 'Les Celloises' en el partido 0 - 3 SV Unterbach Alineación oficial del equipo 'SV Unterbach' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Les Celloises Alineación oficial del equipo 'Les Celloises' en el partido 1 - 2 SV Unterbach Alineación oficial del equipo 'SV Unterbach' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
15,8 % 2,2 % 82,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Les Celloises

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 11 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de Celloises, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Antony Piat va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Simon Thomas.
  • 511 Minuto 48 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Bruno Cristina es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

SV Unterbach

Goles Goles

  • 118 Minuto 60 (Gol evento especial córner peinado): Unterbach va aconseguir el 0 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Ilyas Mauroux, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Igor Burchacki que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 182 Minuto 71 (Gol por la izquierda): Igor Simeunović va aprofitar un error defensiu al minut 71, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 2 al marcador per a Unterbach.
  • 182 Minuto 73 (Gol por la izquierda): Al minut 73 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Carlo Cacicia va ser l'anotador del 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 274 Minuto 2 (Ocasión de penalti): Al minut 2, Igor Simeunović de Unterbach va desaprofitar un penal per posar el seu equip per davant al marcador.
  • 271 Minuto 10 (Ocasión por el centro): Ronald Lassen va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 10, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Davide Delahousse va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 271 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Ronald Lassen que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 271 Minuto 38 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Salim Sami Selışık ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ronald Lassen de Unterbach va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.