Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737527784

Copa 737527784 Información oficial sobre el partido 737527784 en Hattrick

17.09.2024 19:00:00

Lindrosmania Alineación oficial del equipo 'Lindrosmania' en el partido 6 - 0 Pompenese Alineación oficial del equipo 'Pompenese' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Lindrosmania Alineación oficial del equipo 'Lindrosmania' en el partido 3 - 0 Pompenese Alineación oficial del equipo 'Pompenese' en el partido
Tiene bastante suerte 3.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lindrosmania

Goles Goles

  • 121 Minuto 24 (Gol por el centro): Al minut 24 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Djamel Gacem ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Lindrosmania es posava per davant 1 a 0.
  • 133 Minuto 28 (Gol por la derecha): Amb 28 minuts jugats, en Marco Moscatelli va augmentar l'avantatge de Lindrosmania a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 118 Minuto 33 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 33, Djamel Gacem va pentinar un córner cap al segon pal que Marco Moscatelli va rematar a gol completament sol, marcant així el 3 - 0.
  • 185 Minuto 37 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Lindrosmania van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Doru Tudorie va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 4 - 0 pujava al marcador.
  • 185 Minuto 62 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 62 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Lindrosmania. A fi d'aconseguir el 5 - 0, van tocar-la en curt per tal que Marco Moscatelli xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 138 Minuto 73 (Gol evento especial extremo + rematador): Raphael Lassiter estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Claudino Lopes Souza va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 6 - 0 al minut 73.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): Lindrosmania va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 15 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Marco Moscatelli ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 207 Minuto 34 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Deion Mosley de Lindrosmania no va ser gol per ben poc.
  • 233 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): El jugador local Djamel Gacem per poc que no incrementa el marcador al minut 55. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Benedetto Zanieri va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 233 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): En Marco Moscatelli es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 231 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Chris Kouadio. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 75 (Ocasión por el centro): En Claudino Lopes Souza, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Pompenese