Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737526772

Copa 737526772 Información oficial sobre el partido 737526772 en Hattrick

17.09.2024 19:00:00

FcInterCentreofMilan Alineación oficial del equipo 'FcInterCentreofMilan' en el partido 3 - 2 Dynamo Lenin Alineación oficial del equipo 'Dynamo Lenin' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
FcInterCentreofMilan Alineación oficial del equipo 'FcInterCentreofMilan' en el partido 1 - 6 Dynamo Lenin Alineación oficial del equipo 'Dynamo Lenin' en el partido
Tiene suerte 0.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.77Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,1 % 0,1 % 98,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FcInterCentreofMilan

Goles Goles

  • 121 Minuto 16 (Gol por el centro): Al minut 16 els aficionats van embogir quan en Sebastião Mateus va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de FcInterCentreofMila.
  • 141 Minuto 70 (Gol de contra por el centro): Sebastião Mateus va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, FcInterCentreofMila, al minut 70. El marcador va canviar a 2 - 1.
  • 131 Minuto 72 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Francesco Galtelli es va introduir dins la defensa central al minut 72, i va aconseguir el 3 - 1 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 206 Minuto 66 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 66 minuts de joc, Raphael Quarry semblava posseït quan va començar a córrer tot sol cap a la porteria contraria, driblant a tothom que se li posava al pas, però el seu xut va sortir a fora de banda.
  • 231 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Al minut 77, Itzel Altsueta gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Gianni Losasso va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 64, Pietro Marcocci de FcInterCentreofMila va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Dynamo Lenin

Goles Goles

  • 162 Minuto 25 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 25 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Klaas van Gijzel de Dynamo marcar el 1 - 1 i empatar així el partit.
  • 152 Minuto 76 (Gol por la izquierda): L'equip visitant va reduir diferències a 3 - 2 quan Oldřich Löbl va superar el porter després d'una jugada per l'esquerra al minut 76 de joc i va fer emmudir l'estadi cridant "Voleu fer el favor de callar?"

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): En Magnus Gustavsson va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 273 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): Magnus Gustavsson de Dynamo, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 51, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 273 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Gino Voza va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Ştefan Bura, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 272 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Al minut 69, un refús desafortunat de Ştefan Bura, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Isaiah Dulin no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.