Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737516510

Copa 737516510 Información oficial sobre el partido 737516510 en Hattrick

17.09.2024 19:00:00

Sciabolata f.c. Alineación oficial del equipo 'Sciabolata f.c.' en el partido 6 - 7 Prùnzèmu F.C. Alineación oficial del equipo 'Prùnzèmu F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Sciabolata f.c. Alineación oficial del equipo 'Sciabolata f.c.' en el partido 1 - 1 Prùnzèmu F.C. Alineación oficial del equipo 'Prùnzèmu F.C.' en el partido
Tiene una suerte increíble 1.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.63Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que haber comprado al árbitro, fijo!
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
80,1 % 2,8 % 17,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sciabolata f.c.

Goles Goles

  • 123 Minuto 70 (Gol por la derecha): El jugador Saner Kayra de Sciabolata, després de 70 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 118 Minuto 104 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 104, el Sciabolata va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Seufyann Omari, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 31 (Ocasión de falta): Răzvan Totâlcă quasi dona a Sciabolata l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de Sciabolata Aiman Arfan Bahrin no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Gian Gastone Melotti es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 2.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): Răzvan Totâlcă de Sciabolata, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Gian Gastone Melotti en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 3.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): El jugador de Sciabolata, Muhamed Muratčauš, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 5 - 4 al marcador.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Sciabolata Guy Russell-Lee, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Gian Gastone Melotti. El marcador continuava 5 - 5.
  • 057 Minuto 129 (Penalti marcado (nervioso)): La pena màxima mal llançada per part de Rouven Marrot de Sciabolata va superar Gian Gastone Melotti, que va cometre una greu errada deixant passar la pilota per sota les cames. 6 - 6.

Prùnzèmu F.C.

Goles Goles

  • 118 Minuto 71 (Gol evento especial córner peinado): Ettore Bancone va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Prùnzèmu, Niklas Svensk, que va marcar, sense saber com, el 1 - 1.
  • 185 Minuto 95 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Fabio Cattel, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 8 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Rino Ducoli ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 271 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Fabio Cattel que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 272 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): Al minut 51, un refús desafortunat de Martin Valovčík, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Niklas Svensk no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 271 Minuto 52 (Ocasión por el centro): Al minut 52 de partit, Marko Leposavić quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): En Gian Gastone Melotti anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 3 per a Prùnzèmu.
  • 057 Minuto 124 (Penalti marcado (nervioso)): A en Ismail Abdul Ghani de Prùnzèmu li va sortir un xut ras, fluix i pel centre... que va acabar passant per sota les cames d'en Rouven Marrot posant el 4 - 4 a l'electrònic.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): Rino Ducoli va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 5 - 5.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): En Ettore Bancone anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 5 - 6 per a Prùnzèmu.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): Fabio Cattel de Prùnzèmu, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Rouven Marrot en un bon llançament des del punt fatídic. 6 - 7.