Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737516442

Copa 737516442 Información oficial sobre el partido 737516442 en Hattrick

17.09.2024 19:00:00

US Vinci Alineación oficial del equipo 'US Vinci' en el partido 0 - 5 Football Club Jaguaro Alineación oficial del equipo 'Football Club Jaguaro' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
US Vinci Alineación oficial del equipo 'US Vinci' en el partido 1 - 2 Football Club Jaguaro Alineación oficial del equipo 'Football Club Jaguaro' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.93Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,6 % 17,8 % 56,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

US Vinci

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Nicola Brunoro va disposar d'una bona oportunitat al minut 76, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!

Football Club Jaguaro

Goles Goles

  • 172 Minuto 12 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Manuele Cicatiello quedar desmarcat i marcar per a Football al minut 12. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 181 Minuto 18 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Guy Eijkelkamp de Football l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 18 de partit.
  • 182 Minuto 21 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 21 de partit va donar a Football l'avantatge per 0 - 3. Bernardo D'orsi en va ser l'anotador.
  • 181 Minuto 31 (Gol por el centro): Al minut 31, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Bernardo D'orsi va augmentar l'avantatge de Football a 0 - 4 amb un xut ras arran de pal.
  • 183 Minuto 53 (Gol por la derecha): Al minut 53, un xut de Bernardo D'orsi des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 5 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 27 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Richard Krian va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Guy Eijkelkamp, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.
  • 218 Minuto 59 (Ocasión evento especial córner peinado): Bernardo D'orsi quasi marca en una jugada assajada de córner que Julio Quintana havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 283 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Manuele Cicatiello de Football va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 75 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 33 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Guy Eijkelkamp, el jugador de Football va ser expulsat al minut 33.