Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737511498

Copa 737511498 Información oficial sobre el partido 737511498 en Hattrick

17.09.2024 18:00:00

TSV Nankatsu Alineación oficial del equipo 'TSV Nankatsu' en el partido 1 - 7 Zauberkugel Oelsnitz e.V. Alineación oficial del equipo 'Zauberkugel Oelsnitz e.V.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
TSV Nankatsu Alineación oficial del equipo 'TSV Nankatsu' en el partido 1 - 4 Zauberkugel Oelsnitz e.V. Alineación oficial del equipo 'Zauberkugel Oelsnitz e.V.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.65Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,9 % 0,1 % 98,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

TSV Nankatsu

Goles Goles

  • 101 Minuto 48 (Gol por el centro): El Nankatsu no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Federico De Fabio es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 1 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): Nankatsu va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Federico De Fabio va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Daniel Wernisch.
  • 200 Minuto 26 (Ocasión de falta): Nankatsu va disposar d'una falta prop de l'àrea al minut 26, però el xut va anar a parar al pal.
  • 225 Minuto 33 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Mike Herndler gairebé es va fer un gol en pròpia porteria, però la pilota va acabar anant al pal.

Zauberkugel Oelsnitz e.V.

Goles Goles

  • 172 Minuto 24 (Gol por la izquierda): Passats 24 minuts de partit, Zauberkugel es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Philipp Kovacic es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 181 Minuto 25 (Gol por el centro): Al minut 25, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Peter Beetz va augmentar l'avantatge de Zauberkugel a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.
  • 182 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Al minut 36 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Peter Beetz va ser l'anotador del 0 - 3.
  • 181 Minuto 38 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Benjamin Doerner-Turk de Zauberkugel l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 4 al minut 38 de partit.
  • 181 Minuto 69 (Gol por el centro): Mikko Kaipila va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 69, i va fer pujar el 1 - 5 per a Zauberkugel.
  • 181 Minuto 71 (Gol por el centro): Benjamin Doerner-Turk de Zauberkugel va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 6 al minut 71. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 184 Minuto 89 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al Zauberkugel per augmentar la diferència al marcador a 1 - 7 al minut 89. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Benjamin Doerner-Turk. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Benjamin Doerner-Turk de Zauberkugel va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.