Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737503847

Copa 737503847 Información oficial sobre el partido 737503847 en Hattrick

17.09.2024 18:00:00

Westwood Allstars Alineación oficial del equipo 'Westwood Allstars' en el partido 2 - 0 SV Trink mich Voll Alineación oficial del equipo 'SV Trink mich Voll' en el partido
0 / 2 Evento 1xxGoles / Evento 2xxOcasiones 0 / 1
0 / 1 Evento 1x2Goles por la izquierda/Evento 2x2Ocasiones por la izquierda 0 / 0
0 / 1 Evento 1x3Goles por la derecha/Evento 2x3Ocasiones por la derecha 0 / 0
0 / 0 Evento 1x4Goles de penalti/Evento 2x4Ocasiones de penalti 0 / 1
1 Evento 51xTarjetas 4
0 Evento 09xLesiones 0
50 % Posesión 45' 50 %
49 % Posesión 90' 51 %
Normal Táctica Normal
Westwood Allstars Alineación oficial del equipo 'Westwood Allstars' en el partido 2 - 0 SV Trink mich Voll Alineación oficial del equipo 'SV Trink mich Voll' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Westwood Allstars Alineación oficial del equipo 'Westwood Allstars' en el partido 2 - 1 SV Trink mich Voll Alineación oficial del equipo 'SV Trink mich Voll' en el partido
Tiene un resultado normal 1.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.70Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
84,4 % 1,5 % 14,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Westwood Allstars

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Ezio Puppa va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 222 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Westwood va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Blasius Hochrein va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Jesper Püttmann.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): David DiBenedetto de Westwood es va emportar una amonestació al minut 7 per provocar un rival.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de Westwood, Louis Feldkampp, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 1 - 0 al marcador.
  • 059 Minuto 123 (Penalti fallado (fuera o parada)): Christian Snacken, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Jesper Püttmann va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Westwood i 1 - 0 al marcador.
  • 059 Minuto 125 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Westwood Ezio Puppa va intentar enganyar Jesper Püttmann amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 1 - 0.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, 唐 (Tang) 尔庆 (Erqing) va xutar fora per a Westwood, el marcador es va quedar igual: 1 - 0, ja es veia a venir!
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): En Matija Bajić anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 2 - 0 per a Westwood.

SV Trink mich Voll

Ocasiones Ocasiones

  • 274 Minuto 18 (Ocasión de penalti): L'oportunitat d'agafar la iniciativa al marcador al minut 18 la va desaprofitar Gotthelf Stuehlmeyer de Trink, quan va enviar el seu llançament de penal a fora per un parell de pams.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Liran Zieg de Trink va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 514 Minuto 66 (Tarjeta roja directa): Al minut 66 en Marciano Woesthoff va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.
  • 511 Minuto 110 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 110, Gianfranco Carrizo de Trink va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 116 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Marlon Steinhart de Trink la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Trink, Einer Dam, col·locà la pilota just a les mans d'en Reinhardt Achtersteven. El marcador: 1 - 0.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Trink Gianfranco Carrizo, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Reinhardt Achtersteven. El marcador continuava 1 - 0.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Haymo Ellrichshausen de Trink va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): Marlon Steinhart de Trink va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 1 - 0.