Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737500584

Amistoso 737500584 Información oficial sobre el partido 737500584 en Hattrick

14.09.2024 12:45:00

FC Red_Or_Dead Alineación oficial del equipo 'FC  Red_Or_Dead' en el partido 4 - 1 FC Beznadje Alineación oficial del equipo 'FC Beznadje' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC Red_Or_Dead Alineación oficial del equipo 'FC  Red_Or_Dead' en el partido 2 - 0 FC Beznadje Alineación oficial del equipo 'FC Beznadje' en el partido
Tiene suerte 1.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Red_Or_Dead

Goles Goles

  • 113 Minuto 40 (Gol por la derecha): Els jugadors del RedOrDead amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 40, deixant Ognjen Simić en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.
  • 121 Minuto 42 (Gol por el centro): RedOrDead va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 42 Borivoje Miličević va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 137 Minuto 51 (Gol evento especial extremo + rematador): Mihai Moş va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 51 de joc. Tomislav Perazić es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 3 - 1. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.
  • 137 Minuto 52 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 52 una excel·lent centrada de Vukašin Brkić va arribar a Mihai Moş, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 4 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 16 (Ocasión por el centro): En Mihailo Trifunović va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de RedOrDead se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 211 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Al minut 37, Mihai Moş quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Aleksandar Spasojević de RedOrDead es va guanyar la targeta groga merescudament.

FC Beznadje

Goles Goles

  • 174 Minuto 34 (Gol de penalti): Quan passaven 34 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del Beznadje. En Ludvig Jensen va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 22 (Ocasión de contra de falta): Beznadje van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 22 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Ludvig Jensen no va ser gens encertat.