Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737480925

Amistoso (Int.) 737480925 Información oficial sobre el partido 737480925 en Hattrick

15.09.2024 09:00:00

Tomcats Warsaw Alineación oficial del equipo 'Tomcats Warsaw' en el partido 4 - 2 Mr. Burns FC Alineación oficial del equipo 'Mr. Burns FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Tomcats Warsaw Alineación oficial del equipo 'Tomcats Warsaw' en el partido 7 - 1 Mr. Burns FC Alineación oficial del equipo 'Mr. Burns FC' en el partido
Tiene bastante mala suerte 6.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.72Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,8 % 0,1 % 1,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tomcats Warsaw

Goles Goles

  • 114 Minuto 17 (Gol de penalti): Una mà voluntària dins l'àrea visitant va significar un penal a favor dels locals al minut 17. Tadeusz Młynarczyk, com era d'esperar, va aconseguir marcar-lo, fent pujar el 1 - 1 que empatava un partit molt renyit.
  • 113 Minuto 30 (Gol por la derecha): Els jugadors del Tomcats amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 30, deixant Dawid Tyszko en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 2 - 2.
  • 122 Minuto 63 (Gol por la izquierda): Al minut 63 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 3 - 2. L'autor del gol per a Tomcats va ser Aleksander Ciępka.
  • 133 Minuto 70 (Gol por la derecha): Tomcats va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Dawid Tyszko va poder fer el 4 - 2 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Bogdan Murawski de Tomcats es va emportar una amonestació al minut 27 per provocar un rival.

Mr. Burns FC

Goles Goles

  • 115 Minuto 4 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Fryderyk Pitoń no va poder aturar Federico Egartner de Burns, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 4 el 0 - 1.
  • 171 Minuto 25 (Gol por el centro): Burns agafava avantatge al minut 25 de joc en marcar el 1 - 2 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Bastian Rossillon amb mestria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Orell Zuberbühler de Burns va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Graziano Tobia es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.