Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737479971

Amistoso 737479971 Información oficial sobre el partido 737479971 en Hattrick

14.09.2024 12:00:00

FGIB ZANICA Alineación oficial del equipo 'FGIB ZANICA' en el partido 3 - 2 A.C. Marsicovetere Alineación oficial del equipo 'A.C. Marsicovetere' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
FGIB ZANICA Alineación oficial del equipo 'FGIB ZANICA' en el partido 6 - 1 A.C. Marsicovetere Alineación oficial del equipo 'A.C. Marsicovetere' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.93Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,1 % 0,1 % 2,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FGIB ZANICA

Goles Goles

  • 103 Minuto 69 (Gol por la derecha): L'afició local es va animar quan John Moloney va guanyar la partida al porter rival amb una rematada després d'una centrada des de la dreta, que permetia als locals de reduir diferències: 1 - 2.
  • 111 Minuto 72 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Diamantino Mona va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. ZANICA empatava el partit, 2 a 2, al minut 72.
  • 123 Minuto 78 (Gol por la derecha): Passats 78 minuts, Krzysiek Kosakowski, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 3 - 2. ZANICA es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Al minut 82, Diamantino Mona gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Giulio Restaino va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

A.C. Marsicovetere

Goles Goles

  • 172 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Marsicovetere va ser finalitzada des de l'esquerra per Torquato Schirone al minut 29. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 183 Minuto 31 (Gol por la derecha): Al 31 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Marsicovetere augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Matteo Miglianti es rifés el porter i marqués el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 3 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Ettore Oliverio ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 270 Minuto 23 (Ocasión de falta): El Marsicovetere va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 23 amb un llançament de falta perillós. En Laert Koço però, la va tirar centrada i amb poca potència.
  • 284 Minuto 64 (Ocasión de penalti): Laert Koço de Marsicovetere va fallar un penal al minut 64, cosa que va animar d'allò més als seguidors locals, que començaven a estar una mica mosquejats.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Matteo Miglianti de Marsicovetere amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 512 Minuto 33 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Matteo Miglianti se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.
  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Giuseppe Zemella de Marsicovetere va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.