Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737479322

Amistoso (Int.) 737479322 Información oficial sobre el partido 737479322 en Hattrick

11.09.2024 17:55:00

Tofel FC Alineación oficial del equipo 'Tofel FC' en el partido 9 - 1 Milpa Real FC Alineación oficial del equipo 'Milpa Real FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Tofel FC Alineación oficial del equipo 'Tofel FC' en el partido 6 - 1 Milpa Real FC Alineación oficial del equipo 'Milpa Real FC' en el partido
Tiene bastante suerte 5.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,7 % 0,2 % 6,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tofel FC

Goles Goles

  • 124 Minuto 11 (Gol de penalti): Al minut 11 l'àrbitre va premiar Masakra amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Dizan Jiménez va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 1 - 0.
  • 133 Minuto 24 (Gol por la derecha): Masakra va aconseguir el 2 - 0 quan Dizan Jiménez va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 133 Minuto 29 (Gol por la derecha): Eugeen Mouchart va incrementar l'avantatge de Masakra amb el 3 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 138 Minuto 34 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Mariusz Chruściel va anar directament als peus de Eugeen Mouchart que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 4 - 0.
  • 132 Minuto 52 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Masakra a 5 - 0. Adam Barwinek va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 142 Minuto 59 (Gol de contra por la izquierda): Dizan Jiménez va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 6 - 0 per a Masakra.
  • 135 Minuto 74 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Demostrant la seva experiència, Stanisław Patocki va marcar el 7 - 0 interceptant una passada rival i superant el porter amb molta sang freda.
  • 106 Minuto 76 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El Masakra sempre confia amb les genialitats d'en Vincent Dumont; aquest cop va interceptar una passada i va marcar a plaer el 8 - 1.
  • 132 Minuto 79 (Gol por la izquierda): En Dizan Jiménez de Masakra va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 9 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Al minut 36, Mariusz Chruściel gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Celestino Cano va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): En Adam Barwinek, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Milpa Real FC

Goles Goles

  • 153 Minuto 75 (Gol por la derecha): Al minut 75, Agustín Ociaga va rebre la pilota després d'una jugada per la dreta, i va retallar distàncies per Milpa en aconseguir el 7 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): En Pedro Vilató va fer una estirada espectacular al minut 58, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Agustín Ociaga.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 69, Agustín Ociaga de Milpa va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.