Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737479174

Amistoso (Int., RC) 737479174 Información oficial sobre el partido 737479174 en Hattrick

14.09.2024 14:00:00

DucadosFC Alineación oficial del equipo 'DucadosFC' en el partido 0 - 3 Eleganto Bochum Alineación oficial del equipo 'Eleganto Bochum' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
DucadosFC Alineación oficial del equipo 'DucadosFC' en el partido 0 - 4 Eleganto Bochum Alineación oficial del equipo 'Eleganto Bochum' en el partido
Tiene un resultado normal 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

DucadosFC

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 5 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Andrei Balaş va fer una gran rematada de cap després d'un llançament de córner d'en Salmane Zaoui, però l'estirada del porter va evitar el gol.
  • 241 Minuto 68 (Ocasión de contra por el centro): En Ramón María Torrano va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 35, Cyrille Nébié de DucadosFC va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Salmane Zaoui de DucadosFC la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Eleganto Bochum

Goles Goles

  • 171 Minuto 34 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 34, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Eirik Olsen es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 136 Minuto 56 (Gol evento especial inexperiencia rival): En Jeoffrey Keppens es va posar molt nerviós al rebre la pressió de Barna Báró per robar-li la pilota. La va voler passar enrere al porter però l'únic que va aconseguir és fer una assistència al rival. El resultat al minut 56 passava a ser 0 - 2.
  • 181 Minuto 77 (Gol por el centro): Al minut 77, Lennart Schiepers va augmentar l'avantatge de EB 21 a 0 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): En Roland Saar va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 280 Minuto 49 (Ocasión de falta): Marc Arnold Zinßer va estar a punt de donar un avantatge encara més gran als visitants, però el seu xut directe de falta va sortir fregant el travesser.
  • 281 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Emin Adlan quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Joaquín Mínguez, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 283 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Després de 80 minuts, Marc Arnold Zinßer va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Adelmo Ruibarbo va estar atent i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Eirik Olsen de EB 21 va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Gabriel Bonilla.