Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737469879

Amistoso (Int.) 737469879 Información oficial sobre el partido 737469879 en Hattrick

14.09.2024 12:00:00

sangiovanni Alineación oficial del equipo 'sangiovanni' en el partido 3 - 2 Cowboy Bebop F. C. Alineación oficial del equipo 'Cowboy Bebop F. C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
sangiovanni Alineación oficial del equipo 'sangiovanni' en el partido 5 - 2 Cowboy Bebop F. C. Alineación oficial del equipo 'Cowboy Bebop F. C.' en el partido
Tiene mala suerte 4.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.96Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
82,4 % 2,1 % 15,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

sangiovanni

Goles Goles

  • 120 Minuto 8 (Gol de falta): Una falta al minut 8 va provocar un lliure directe. Anastasio Paz el va llançar amb potència i col·locació i va fer el 1 - 0, davant el deliri dels aficionats.
  • 132 Minuto 33 (Gol por la izquierda): En 程 (Cheng) 福生 (Fusheng) de sangiovanni va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 134 Minuto 64 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de sangiovanni al minut 64, que va llançar ajustat al pal en Anastasio Paz. 3 - 0 pels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Al minut 22, Zoilo Nabiza gairebé va marcar per a sangiovanni des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 232 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 39 quan Abdullah Thahir de sangiovanni gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Cowboy Bebop F. C.

Goles Goles

  • 151 Minuto 79 (Gol por el centro): Al minut 79 els aficionats de Cowboy van tornar a tenir esperances de guanyar el partit, perquè en Ricardo Nieves va anotar el 3 - 1 amb un xut des de la mitja lluna que va anar ajustat al pal dret.
  • 185 Minuto 89 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Ricardo Nieves, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 3 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Cowboy va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 38 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.
  • 252 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Juan Olivos ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.
  • 253 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Regis Manuel Jacanamijoy quasi redueix la diferència al marcador al minut 80, però una gran estirada d'en Manuel de Oliveira va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.