Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737466490

Amistoso (Int., RC) 737466490 Información oficial sobre el partido 737466490 en Hattrick

14.09.2024 14:00:00

Gallaecia Alineación oficial del equipo 'Gallaecia' en el partido 5 - 0 Real Sporting Club Sportif Verbroedering Halle KV Alineación oficial del equipo 'Real Sporting Club Sportif Verbroedering Halle KV' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Gallaecia Alineación oficial del equipo 'Gallaecia' en el partido 2 - 0 Real Sporting Club Sportif Verbroedering Halle KV Alineación oficial del equipo 'Real Sporting Club Sportif Verbroedering Halle KV' en el partido
Tiene bastante suerte 1.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gallaecia

Goles Goles

  • 121 Minuto 2 (Gol por el centro): Al minut 2 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Jorge Barletta ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Gallaecia es posava per davant 1 a 0.
  • 133 Minuto 41 (Gol por la derecha): Eugen Simons va incrementar l'avantatge de Gallaecia amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 118 Minuto 62 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 62, Miquel Clanchet va pentinar un córner cap al segon pal que Leonard Gregory va rematar a gol completament sol, marcant així el 3 - 0.
  • 134 Minuto 64 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Gallaecia i així augmentar el marcador a 4 - 0 als 64 minuts de joc. Mentre en Duje Randi el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.
  • 132 Minuto 75 (Gol por la izquierda): En Eugen Simons de Gallaecia va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 5 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 21 (Ocasión por el centro): En Ramon Omedes, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 232 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): Al minut 55, Ramon Omedes gairebé va marcar per a Gallaecia des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 289 Minuto 70 (Ocasión evento especial): Tothom coneixia a en Vicente Donoso per la seva rapidesa. Al minut 70 va intentar marxar per velocitat d'en Alberto Guanes, però aquest no era pas més lent, així que va aturar el perill sense massa complicacions.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 31, Eugen Simons de Gallaecia va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 42, Duje Randi de Gallaecia va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Real Sporting Club Sportif Verbroedering Halle KV

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 29 (Ocasión de contra por la derecha): Hieronim Ciołek va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Verbroedering que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 242 Minuto 44 (Ocasión de contra por la izquierda): Verbroedering van sortir al contraatac al minut 44, però Manuel Betoret va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Sylvain Dehullu de Verbroedering va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.