Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737463824

Amistoso 737463824 Información oficial sobre el partido 737463824 en Hattrick

11.09.2024 22:50:00

FROM ZERO Alineación oficial del equipo 'FROM ZERO' en el partido 4 - 1 Bajo Rendimiento FC Alineación oficial del equipo 'Bajo Rendimiento FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
FROM ZERO Alineación oficial del equipo 'FROM ZERO' en el partido 3 - 1 Bajo Rendimiento FC Alineación oficial del equipo 'Bajo Rendimiento FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,9 % 0,1 % 2,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FROM ZERO

Goles Goles

  • 123 Minuto 15 (Gol por la derecha): Corria el minut 15 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de David Penroz, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 131 Minuto 41 (Gol por el centro): Al minut 41 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar David Penroz, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a FROM.
  • 133 Minuto 63 (Gol por la derecha): El 3 - 0 va pujar al marcador quan FROM va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Daniel Alvear des de dins de l'àrea.
  • 134 Minuto 81 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a FROM i així augmentar el marcador a 4 - 1 als 81 minuts de joc. Mentre en Daniel Alvear el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Naelio Pohlhammer va estar a punt de sentenciar el partit al minut 90, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Bajo Rendimiento FC

Goles Goles

  • 152 Minuto 80 (Gol por la izquierda): El 3 - 1 el va apuntar al seu compte particular Rafael Limón de Malosqleos després d'una preciosa jugada per l'esquerra, cosa que va provocar la cridòria dels aficionats visitants més animats.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Halil Acabey va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Alberto Buzeta, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 216 Minuto 75 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Halil Acabey va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Rafael Limón, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Thibault Bozonnet de Malosqleos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.