Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737454034

Amistoso 737454034 Información oficial sobre el partido 737454034 en Hattrick

11.09.2024 17:05:00

Femme Fatales Alineación oficial del equipo 'Femme Fatales' en el partido 0 - 7 EWAM United Alineación oficial del equipo 'EWAM United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Femme Fatales Alineación oficial del equipo 'Femme Fatales' en el partido 0 - 4 EWAM United Alineación oficial del equipo 'EWAM United' en el partido
Tiene un resultado normal 0.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Femme Fatales

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 60 (Ocasión de contra de falta): Fatales van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 60 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Kaj van der Meijde no va ser gens encertat.

EWAM United

Goles Goles

  • 171 Minuto 39 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Julio Jaramillo que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a United.
  • 181 Minuto 40 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Silvan van der Moer de United l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 40 de partit.
  • 181 Minuto 43 (Gol por el centro): Rob Eden va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 43, i va fer pujar el 0 - 3 per a United.
  • 118 Minuto 50 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 50, Silvan van der Moer va pentinar un córner cap al segon pal que Rob Eden va rematar a gol completament sol, marcant així el 0 - 4.
  • 185 Minuto 53 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 53 minuts, el tirador de faltes del United va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Juha Aarnio, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 5 pujava al marcador.
  • 118 Minuto 70 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 70, el United va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Juha Aarnio, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 0 - 6.
  • 184 Minuto 82 (Gol de penalti): United va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 7, quan Julio Jaramillo va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 17 (Ocasión por el centro): United va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 17, quan Ajjakopa Alemparte va quedar-se sol davant el porter Baltazar Oczko, però aquest va poder aturar el xut.
  • 271 Minuto 38 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Berndt Dülken ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 241 Minuto 67 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de United, l'equip va recuperar la pilota al minut 67 i va contraatacar. En Julio Jaramillo va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 282 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Al minut 73 Baltazar Oczko va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Jordan Milling, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 237 Minuto 78 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Juha Aarnio va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Berndt Dülken va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 43, Julio Jaramillo de United va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.