Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737453707

Amistoso (Int., RC) 737453707 Información oficial sobre el partido 737453707 en Hattrick

14.09.2024 18:00:00

SV Biengen Alineación oficial del equipo 'SV Biengen' en el partido 4 - 5 Celtic Hop Alineación oficial del equipo 'Celtic Hop' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
SV Biengen Alineación oficial del equipo 'SV Biengen' en el partido 2 - 3 Celtic Hop Alineación oficial del equipo 'Celtic Hop' en el partido
Tiene suerte 2.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.51Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
30,8 % 37,4 % 31,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SV Biengen

Goles Goles

  • 121 Minuto 16 (Gol por el centro): Al minut 16 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Osmar Witzke-Neuz ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, SVB es posava per davant 1 a 0.
  • 137 Minuto 28 (Gol evento especial extremo + rematador): Mario Wittenberge va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 28 de joc. Niclas Stepper es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 2 - 0. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.
  • 121 Minuto 41 (Gol por el centro): SVB va aconseguir el 3 - 2 que desfeia l'empat quan al minut 41 Niclas Stepper va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 132 Minuto 47 (Gol por la izquierda): En Marcus Mülmann va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 27 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Celtic. La jugada d'estratègia del SVB per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Osmar Witzke-Neuz va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 231 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Srđan Petrović. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 232 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Gilberto Bragado al minut 48 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Edvard Hjerppe va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 212 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Marcus Mülmann va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.

Celtic Hop

Goles Goles

  • 151 Minuto 29 (Gol por el centro): Al minut 29 els aficionats de Celtic van tornar a tenir esperances de guanyar el partit, perquè en Rauno Hätelä va anotar el 2 - 1 amb un xut des de la mitja lluna que va anar ajustat al pal dret.
  • 162 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 37 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Roland Nánási de Celtic marcar el 2 - 2 i empatar així el partit.
  • 143 Minuto 49 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Celtic eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 49, Rudy Assinder va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 4 - 3.
  • 163 Minuto 67 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 4 al minut 67 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Rudy Assinder marcar un xut creuat des de la dreta.
  • 172 Minuto 81 (Gol por la izquierda): Celtic va aconseguir l'avantatge de 4 - 5 al minut 81. Rauno Hätelä va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 43 (Ocasión de contra por el centro): En Roland Nánási va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 262 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 44, en un 1 contra 1 amb el porter, però Klemens Lothar Killinger va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Roland Nánási des de l'esquerra.
  • 261 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Mario Gamo quasi aconsegueix empatar per Celtic al minut 64, però Klemens Lothar Killinger va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Roland Nánási de Celtic va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.