Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737451186

Amistoso 737451186 Información oficial sobre el partido 737451186 en Hattrick

11.09.2024 09:45:00

Jam FC Alineación oficial del equipo 'Jam FC' en el partido 0 - 7 Gyarmat SE Alineación oficial del equipo 'Gyarmat SE' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Jam FC Alineación oficial del equipo 'Jam FC' en el partido 1 - 5 Gyarmat SE Alineación oficial del equipo 'Gyarmat SE' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,9 % 0,1 % 95,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Jam FC

Ocasiones Ocasiones

  • 200 Minuto 37 (Ocasión de falta): L'equip local va disposar d'una falta propera a la porteria al minut 37. Els aficionats ja es fregaven les mans, però en Imre Csöndes la va tirar tan alta que va semblar un xut a pals.
  • 236 Minuto 88 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en David Carlos Kirpatrick no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Mihály Oroszvári-Szabó estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Gábor Bancsó de Jam es va emportar una amonestació al minut 30 per provocar un rival.

Gyarmat SE

Goles Goles

  • 173 Minuto 28 (Gol por la derecha): El jugador de Gyarmat Eggert Holas va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 28 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 182 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Al minut 32 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Eggert Holas va ser l'anotador del 0 - 2.
  • 182 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Stanisław Zygnerski, que va ser qui va marcar 0 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 185 Minuto 53 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 53 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Gyarmat. A fi d'aconseguir el 0 - 4, van tocar-la en curt per tal que Pavel Atanasov xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 181 Minuto 74 (Gol por el centro): Al minut 74, Zétény Janurik va augmentar l'avantatge de Gyarmat a 0 - 5 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 181 Minuto 83 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en János Frida de Gyarmat l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 6 al minut 83 de partit.
  • 181 Minuto 87 (Gol por el centro): Pavel Atanasov va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 87, i va fer pujar el 0 - 7 per a Gyarmat.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en János Frida al minut 88, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.