Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737442675

Amistoso (Int.) 737442675 Información oficial sobre el partido 737442675 en Hattrick

15.09.2024 04:00:00

Happy Tahitians Alineación oficial del equipo 'Happy Tahitians' en el partido 1 - 5 Forwärts Zürich Alineación oficial del equipo 'Forwärts Zürich' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Happy Tahitians Alineación oficial del equipo 'Happy Tahitians' en el partido 1 - 3 Forwärts Zürich Alineación oficial del equipo 'Forwärts Zürich' en el partido
Tiene un resultado normal 0.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,8 % 0,2 % 95,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Happy Tahitians

Goles Goles

  • 138 Minuto 28 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Jamison Hack va anar directament als peus de Doc French que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 27 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Vanni Ciappi no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Cliff Farrell estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 219 Minuto 79 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En Clemente Barrow va poder marcar per a Tahitians en un servei de cantonada picat per en Pablo Alejandro Reniero quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.

Forwärts Zürich

Goles Goles

  • 171 Minuto 2 (Gol por el centro): Amb 2 minuts jugats, Konstantin Petrović de Forwärts va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 181 Minuto 20 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Vanni Ciappi de Forwärts l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 20 de partit.
  • 181 Minuto 71 (Gol por el centro): Gianni Leners va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 71, i va fer pujar el 1 - 3 per a Forwärts.
  • 183 Minuto 82 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 82, Forwärts va augmentar el seu avantatge a 1 - 4, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Konstantin Petrović.
  • 183 Minuto 83 (Gol por la derecha): Al 83 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Forwärts augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Procopio Piccolo es rifés el porter i marqués el 1 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): Zvonko Dunatović va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 54, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 282 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Wesley Ricardo Vieira es va quedar sol davant del porter, al minut 70. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.