Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737441546

Amistoso (Int.) 737441546 Información oficial sobre el partido 737441546 en Hattrick

15.09.2024 19:15:00

Qanfud tal-Qamar Alineación oficial del equipo 'Qanfud tal-Qamar' en el partido 2 - 0 Hyperdrive City Greyhounds Alineación oficial del equipo 'Hyperdrive City Greyhounds' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Qanfud tal-Qamar Alineación oficial del equipo 'Qanfud tal-Qamar' en el partido 2 - 1 Hyperdrive City Greyhounds Alineación oficial del equipo 'Hyperdrive City Greyhounds' en el partido
Tiene un resultado normal 1.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
66,9 % 9,9 % 23,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Qanfud tal-Qamar

Goles Goles

  • 122 Minuto 26 (Gol por la izquierda): Al minut 26 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Qanfud va ser Trevor Ebejer.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 16 (Ocasión por el centro): En Moisés Battaner del Qanfud ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 230 Minuto 36 (Ocasión de falta): Janne Johansson va sorprendre 郭 (Guo) 庭匡 (Tingkuang) amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 16, Danny Crawford de Qanfud va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Philipp Alexander Träger de Qanfud va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Adrian Dougall de Qanfud va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 512 Minuto 86 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Adrian Dougall de Qanfud per doble groga al minut 86.

Hyperdrive City Greyhounds

Goles Goles

  • 125 Minuto 51 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Un rebuig desafortunat de 郭 (Guo) 道平 (Daoping) va acabar amb la pilota dins la seva pròpia porteria, posant el 2 - 0 al minut 51.

Ocasiones Ocasiones

  • 260 Minuto 40 (Ocasión de falta): Amb 40 minuts jugats, els visitants quasi van empatar. Nuno Melo va llençar una falta amb molt d'efecte, però la pilota es va estavellar al pal.
  • 237 Minuto 44 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En 林 (Lin) 懷健 (Huaijian) va fer al minut 44 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en 甘 (Gan) 明英 (Mingying), enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 253 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): Hyperdrive van seguir progressant per la banda dreta. 郭 (Guo) 道平 (Daoping) va tenir la seva oportunitat al minut 52, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.
  • 251 Minuto 87 (Ocasión por el centro): 郭 (Guo) 道平 (Daoping) va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Benjamin Sá Santos no es va rendir i va fer unes grans aturades.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a 郭 (Guo) 道平 (Daoping) de Hyperdrive la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en 王 (Wang) 超明 (Chaoming).