Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737440653

Amistoso (Int., RC) 737440653 Información oficial sobre el partido 737440653 en Hattrick

14.09.2024 19:15:00

AjaxTampax Alineación oficial del equipo 'AjaxTampax' en el partido 2 - 4 FC Călătorii Nordici Alineación oficial del equipo 'FC Călătorii Nordici' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
AjaxTampax Alineación oficial del equipo 'AjaxTampax' en el partido 0 - 6 FC Călătorii Nordici Alineación oficial del equipo 'FC Călătorii Nordici' en el partido
Tiene suerte 0.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.55Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AjaxTampax

Goles Goles

  • 118 Minuto 31 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 31, el AjaxTampax va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Patrik Hegedűs, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 0.
  • 122 Minuto 53 (Gol por la izquierda): Al minut 53 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 2 - 1. L'autor del gol per a AjaxTampax va ser Ferdinand Winther.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 10 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Édouard Épaud va estar a punt d'acabar en gol al minut 10, però el porter visitant Oleksii Kostinchuk va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 230 Minuto 32 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 32 podia haver acabat en gol, però Oleksii Kostinchuk va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 289 Minuto 76 (Ocasión evento especial): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Robin Läber va fer una ràpida incursió per banda. Però es va quedar amb cara de tòtil quan en Edmund 'Goose' Jensen el va superar en velocitat, pispant-li la pilota.
  • 216 Minuto 103 (Ocasión evento especial rápido + pase): Édouard Épaud va marxar per velocitat al minut 103 i va fer una passada de la mort a Helmut Fischkopf, però aquest va fallar.

FC Călătorii Nordici

Goles Goles

  • 162 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Emilian Prepeliţă, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 1 - 1 al minut 36.
  • 163 Minuto 71 (Gol por la derecha): Al minut 71 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 2 - 2 mitjançant un bon xut de Hanus 'Iceman' Jensen que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.
  • 172 Minuto 94 (Gol por la izquierda): Al minut 94 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Călătorii prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 2 - 3 va ser en Jørgen 'Pølsa' Godtfred.
  • 182 Minuto 101 (Gol por la izquierda): Al minut 101 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Edmund 'Goose' Jensen va ser l'anotador del 2 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 264 Minuto 62 (Ocasión de penalti): Una aturada espectacular d'en Christophe Trinquart en un penal llençat per en Edmund 'Goose' Jensen va permetre mantenir l'avantatge del seu equip al marcador.
  • 274 Minuto 78 (Ocasión de penalti): Al minut 78, Edmund 'Goose' Jensen de Călătorii va desaprofitar un penal per posar el seu equip per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Eilif 'Maverick' Ósá de Călătorii va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.