Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737439442

Amistoso 737439442 Información oficial sobre el partido 737439442 en Hattrick

14.09.2024 14:00:00

Los Naranjitos Alineación oficial del equipo 'Los Naranjitos' en el partido 4 - 1 Symbian Alineación oficial del equipo 'Symbian' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Los Naranjitos Alineación oficial del equipo 'Los Naranjitos' en el partido 6 - 0 Symbian Alineación oficial del equipo 'Symbian' en el partido
Tiene mala suerte 6.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Naranjitos

Goles Goles

  • 112 Minuto 21 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Naranjitos s'esgargamellaven dempeus per esperonar Manuel González Uzqueta que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 21 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 124 Minuto 50 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 50 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Davis Andor. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 2 - 1.
  • 118 Minuto 53 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 53, Jean Jansson va pentinar un córner cap al segon pal que Laércio Rodriguez va rematar a gol completament sol, marcant així el 3 - 1.
  • 132 Minuto 73 (Gol por la izquierda): Al minut 73, Naranjitos va aconseguir el 4 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Ignacio Prats, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 210 Minuto 20 (Ocasión de falta): Davis Andor va llançar una falta directa al minut 20 però no va poder materialitzar l'empat perquè la pilota va sortir desviada per la dreta de la porteria.
  • 221 Minuto 25 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Jean Jansson va estar a punt d'avançar els locals al minut 25 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 231 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Al minut 64, Abel Badia gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Muli Kariv va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Abel Badia de Naranjitos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Manuel González Uzqueta de Naranjitos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Symbian

Goles Goles

  • 172 Minuto 10 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Tahir Efnan quedar desmarcat i marcar per a SFC al minut 10. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del SFC que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Edward Pirker, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.