Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 3 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737436916

Amistoso (RC) 737436916 Información oficial sobre el partido 737436916 en Hattrick

15.09.2024 22:40:00

Curialbo Alineación oficial del equipo 'Curialbo' en el partido 3 - 1 katolica fc Alineación oficial del equipo 'katolica fc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
Curialbo Alineación oficial del equipo 'Curialbo' en el partido 7 - 1 katolica fc Alineación oficial del equipo 'katolica fc' en el partido
Es un cenizo 6.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,1 % 0,1 % 3,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Curialbo

Goles Goles

  • 111 Minuto 23 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 23, Ştefan Georgescu de Curialbo empatava el partit: 1 - 1.
  • 118 Minuto 30 (Gol evento especial córner peinado): Curialbo va aconseguir el 2 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què 廖 (Liao) 發良 (Faliang), després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Per Enqvist que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 132 Minuto 56 (Gol por la izquierda): Curialbo va augmentar la diferència quan Adolfo Vieira no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Al minut 31, Adolfo Vieira gairebé va marcar per a Curialbo des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 234 Minuto 40 (Ocasión de penalti): L'afició local no podia creure el que veien els seus ulls quan Ştefan Georgescu va fallar un penal al minut 40.
  • 230 Minuto 61 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Ştefan Georgescu, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.
  • 231 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Philémon Chigou una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 81, però una magnífica aturada de Altenor Cervi va mantenir l'equip visitant dins del partit.

katolica fc

Goles Goles

  • 173 Minuto 14 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Gianfilippo Pizzichemi va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 32 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Una jugada intel·ligent, pròpia d'un jugador amb la seva experiència, va permetre a Ramón María Gálvez de disposar d'una bona ocasió, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 261 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en José María Tampe va rematar amb l'empenya exterior desviat.