Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737436862

Amistoso (RC) 737436862 Información oficial sobre el partido 737436862 en Hattrick

14.09.2024 19:15:00

Seebach Giants Alineación oficial del equipo 'Seebach Giants' en el partido 4 - 3 Uerkheim United Alineación oficial del equipo 'Uerkheim United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Seebach Giants Alineación oficial del equipo 'Seebach Giants' en el partido 4 - 0 Uerkheim United Alineación oficial del equipo 'Uerkheim United' en el partido
Tiene un resultado normal 4.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,9 % 0,1 % 1,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Seebach Giants

Goles Goles

  • 141 Minuto 59 (Gol de contra por el centro): Seebach va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 59, quan Benjamin Fellner, sol dins l'àrea, va aconseguir el 1 - 3.
  • 139 Minuto 68 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Quina forma de deixar en ridícul al rival! Un seguit de fintes de Benjamin Fellner van servir per superar a l'últim defensor, en Jonas Öhin. Tot va acabar amb el 2 - 3 pujant al marcador, el defensor amb el maluc fracturat i els aficionats de Seebach cantant "Benjamin Fellner selecció!"
  • 113 Minuto 74 (Gol por la derecha): Els jugadors del Seebach amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 74, deixant Anghel Clim en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 3 - 3.
  • 122 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Al minut 76 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 4 - 3. L'autor del gol per a Seebach va ser Michael Bito.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 8 (Ocasión por el centro): En Hubert Stefan va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Seebach se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 212 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): En Hubert Stefan va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 41, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 211 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Vali Atomei va estar a punt de marcar al minut 71 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.

Uerkheim United

Goles Goles

  • 116 Minuto 17 (Gol evento especial rápido + pase): Hardy Bürgi va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Federico Amadori, que no va fallar i va marcar el 0 - 1.
  • 105 Minuto 47 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Un canvi de joc mil·limètric d'en Tór Christensen va deixar la defensa rival amb un pam de nas. Federico Amadori va saber resoldre l'u contra u amb el porter, que no va tenir ni esma d'esbroncar els seus companys. Uerkheim posava el marcador 0 a 2.
  • 183 Minuto 49 (Gol por la derecha): Al minut 49, Uerkheim va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Paul Seeburger, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Al minut 28, el Uerkheim va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Paul Seeburger s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 216 Minuto 40 (Ocasión evento especial rápido + pase): Hardy Bürgi va marxar per velocitat al minut 40 i va fer una passada de la mort a Mirko Erdmann, però aquest va fallar.
  • 281 Minuto 43 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Oscar Reifschneider després de 43 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Bastián Wilkenson va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Oscar Reifschneider de Uerkheim es va emportar una amonestació al minut 42 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Edouard Stoffel de Uerkheim la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.