Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737434498

Amistoso (Int.) 737434498 Información oficial sobre el partido 737434498 en Hattrick

14.09.2024 14:00:00

TRISKEL FC Alineación oficial del equipo 'TRISKEL FC' en el partido 8 - 1 Lozano Bay Buccaneers Alineación oficial del equipo 'Lozano Bay Buccaneers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
TRISKEL FC Alineación oficial del equipo 'TRISKEL FC' en el partido 5 - 0 Lozano Bay Buccaneers Alineación oficial del equipo 'Lozano Bay Buccaneers' en el partido
Tiene bastante suerte 5.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

TRISKEL FC

Goles Goles

  • 123 Minuto 20 (Gol por la derecha): Corria el minut 20 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Armando Galaz, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 132 Minuto 23 (Gol por la izquierda): TRISKEL va augmentar la diferència quan Rafael Fernández Mesa no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 131 Minuto 57 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de TRISKEL pel centre va donar un gran resultat: el gol de Adhemilton Rodriguez va posar el 3 - 0 al marcador.
  • 131 Minuto 78 (Gol por el centro): Al minut 78 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Hannes Oja, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 0 per a TRISKEL.
  • 116 Minuto 83 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 83, en Martin Rosůlek del TRISKEL va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Armando Galaz que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 5 - 0.
  • 115 Minuto 86 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Martin Rosůlek era molt més ràpid que el defensa Dave Gosewinkel. Al minut 86, el jugador de TRISKEL va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 6 - 1.
  • 131 Minuto 87 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Hannes Oja va aprofitar per marcar el 7 - 1 a plaer.
  • 133 Minuto 88 (Gol por la derecha): Amb 88 minuts jugats, en Liakos Chatziyiannidis va augmentar l'avantatge de TRISKEL a 8 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 26 (Ocasión de falta): En Taylan Firaz es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.
  • 232 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 31 quan Truls Falch de TRISKEL gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 231 Minuto 89 (Ocasión por el centro): En Taylan Firaz, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Lozano Bay Buccaneers

Goles Goles

  • 150 Minuto 85 (Gol de falta): El manual per aprendre a xutar faltes de l'entrenador del Buccaneers sembla que dona bons resultats perquè al minut 85, Dave Gosewinkel va escurçar la diferència a 5 a 1 amb un llançament impecable.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 2 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en 柯 (Ke) 容明 (Rongming) va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Hannes Oja per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.