Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 737432405

Amistoso (Int.) 737432405 Información oficial sobre el partido 737432405 en Hattrick

15.09.2024 23:55:00

Brazilian's Experience Alineación oficial del equipo 'Brazilian's Experience' en el partido 5 - 3 Mondello Calcio Alineación oficial del equipo 'Mondello Calcio' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Débil (4))
Brazilian's Experience Alineación oficial del equipo 'Brazilian's Experience' en el partido 10 - 0 Mondello Calcio Alineación oficial del equipo 'Mondello Calcio' en el partido
Tiene un gafe que te cagas 9.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un hiper EJEA (8)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Brazilian's Experience

Goles Goles

  • 102 Minuto 44 (Gol por la izquierda): El rellotge indicava el minut 44 de partit i el marcador es posà 1 - 2 quan en Marcílio Cosmo, després d'una llarga cursa per la banda esquerra, marcava per a acostar una mica més el Brazilians a l'empat.
  • 113 Minuto 44 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador José Élber Cirino de Brazilians va aconseguir igualar el partit al minut 44, davant l'alegria dels aficionats: 2 - 2.
  • 123 Minuto 50 (Gol por la derecha): Corria el minut 50 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Marcílio Cosmo, que va posar el 3 - 2 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 130 Minuto 53 (Gol de falta): El gol de falta de Antonio Javier Iturmendi sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 53 i ampliar l'avantatge de Brazilians a 4 - 2.
  • 131 Minuto 62 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Brazilians va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Marcílio Cosmo progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 5 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Antonio Javier Iturmendi va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 285 Minuto 42 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Mondello. La jugada d'estratègia del Brazilians per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Niki van der Hoff va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 233 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Joaquim Urupá va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Mondello Calcio

Goles Goles

  • 171 Minuto 40 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 40, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Eugenio Corasaniti es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 183 Minuto 43 (Gol por la derecha): Al minut 43, un xut de Paolo Mantovan des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 2 i el públic s'enfadava.
  • 105 Minuto 78 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): La magnífica passada creuada realitzada per Paolo Scatozza va descol·locar totalment la defensa contrària i Gigi Doret no va perdonar i va marcar el 5 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 74 (Ocasión por el centro): En Francesco Sperlinga va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Moraci Lavrador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Gianrico Piccioli es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.